Joi,
25.07.2024
Cer Senin
Acum
15°C

VIDEO - Clinica Derma Elite Sibiu - servicii complete de estetică și dermatologie: „Cea mai de preț carte de vizită sunt pacienții care revin”

VIDEO - Clinica Derma Elite Sibiu - servicii complete de estetică și dermatologie: „Cea mai de preț carte de vizită sunt pacienții care revin”

În urmă cu aproximativ doi ani publicația Turnul Sfatului vă prezenta „surpriza din centrul orașului”. Este vorba despre Derma Elite, singura clinică din oraș care oferă servicii complete de dermatologie: generală, chirurgicală și estetică. Nu este o clinică obișnuită, ci un brand care a luat naștere la Cluj, iar în numai doi ani și jumătate de la deschiderea acesteia și în Sibiu, datorită pacienților care i-au trecut pragul, prestigiul Derma Elite Sibiu a ajuns să fie recunoscut. Oricine intră în această clinică are parte de toate serviciile oferite de o echipă de medici și oameni pe care îi definește profesionalismul și dedicarea. Calitatea serviciilor oferite este întregită de faptul că medicii practică o dermatologie atât medicală, cât și estetică bazată pe cea mai avansată tehnologie în acest domeniu, clinica fiind dotată cu lasere de ultimă generație de la producători care sunt lideri pe piața mondială de profil. Toate informațiile le puteți găsi pe www.dermaelitesibiu.ro.

Citește și „Clinica Derma Elite Sibiu, surpriza din centrul orașului. Singura clinică care oferă servicii complete de dermatologie”

În cei peste doi ani și jumătate de la deschidere, cartea de vizită a clinicii Derma Elite Sibiu este una de mare preț: pacienții care revin și care ne recomandă altora.

„Constatăm cu plăcere că pacienții care o dată ce ne-au trecut pragul au rămas fideli clinicii și, de asemenea, numărul pacienților noi este în creștere. Un alt aspect care arată că facem lucrurile așa cum trebuie este faptul că aproape zilnic întâlnim paciente sau pacienți care ne spun că înainte mergeau la Cluj sau București pentru a-și rezolva problemele și își exprimă bucuria că nu mai sunt nevoiți să facă acest lucru. Este vorba de rezolvarea problemelor care țin în special de estetică: injectări cu toxina botulinică, acid hialuronic și enzime, rejuvenare facială etc, dar și de procedurile care necesită tratamente laser. Laserele folosite cu scop chirurgical pentru îndepărtarea așa ziselor „semne” sau „excrescențe” cum se exprimă pacienții, precum și cele pentru tratarea vergeturilor și venectaziilor, efectuarea epilării definitive, îndepărtarea „semnelor roșii”, tratarea incontinenței urinare și rejuvenarea vaginală, toate aceste lasere sunt de la producătorul Syneron Candela care este lider pe piața mondială în acest domeniu. Nu există clinică în Sibiu care să dețină acest brand de lasere și sunt foarte puține clinici chiar și în Cluj și București care le dețin. Totodată, pacienții noștri nu sunt doar din Sibiu. Avem pacienți din toată țara și din străinătate”, spune managerul clinicii Silvia Știrb.

Epilarea definitivă se face cu cel mai performant laser din lume

Echipa clinicii are în componență unsprezece medici dintre care, șapte medici dermato-venerologi, un ginecolog, un chirurg chirurgie generală, un chirurg chirurgie plastică și un chirurg chirurgie vasculară. În aceste condiții orice intervenție/procedură/tratament din cadrul clinicii se face în urma unei consultații efectuate de unul dintre acești medici, iar deciziile se iau în strânsă colaborare cu pacientul.

Derma Elite receptie

Epilarea definitivă, spre exemplu, se face la Clinica Derma Elite cu cel mai performat laser din lume. Este vorba despre laserul Gentle Max Pro, Alexandrite, de la producătorul Syneron Candela, singurul aparat de acest tip din Sibiu. Este un laser medical, parametrii fiind setați de medic. De asemenea, orice problemă întâmpinată în acest proces de epilare este discutată cu medicul care recomandă un plan individualizat și totul funcționează perfect.

De curând, Clinica Derma Elite a mai achiziționat un laser, laserul Vbeam Perfecta cu care se efectuează mai multe proceduri, dar cel mai spectaculos lucru realizat cu acesta este faptul că se pot trata afecțiunile bebelușilor (de la patru - șase luni) cum ar fi hemangioamele sau acele pete roșii din naștere numite „pete de vin”.

Laserul CO2RE Intima, laserul redării încrederii și echilibrului

Încă de la deschiderea clinicii, Derma Elite Sibiu deține cel mai performat laser pentru rejuvenare vaginală și incontinență urinară.

Legat de existenta acestor probleme care pot fi rezolvate cu ajutorul laserului, Clinica Derma Elite dorește să încurajeze pacientele care se confruntă cu astfel de situații. În Romania, la acest moment, nu se vorbește cu lejeritate despre aceste afecțiuni, de aceea și informațiile despre rezolvarea lor sunt puține.

Există totuși persoane care au dorit să împărtășească, prin recenziile lor, experiența pozitivă privind această procedură pe care au efectuat-o la Derma Elite Sibiu. „Am făcut mai multe intervenții printre care și cea pentru incontinența urinară. Personal sunt foarte mulțumită și recomand procedura pentru doamnele care sunt indecise. Felicitări personalului”, spune o pacientă Derma Elite.

Anita Maxim

Dr. Anita Maxim, Medic specialist Obstetrică-Ginecologie

„Odată cu trecerea timpului mușchii din zona intimă nu mai au aceeași forță, fie de la naștere, fie din  cauza menopauzei sau pentru că pacienta a fost predispusă. Acest laser nu doar că ajută la incontinența urinară, dar și la rejuvenerea vaginului, practic strânge acea zonă din interior și plăcerea din timpul actului sexual este mult mai intensă. Avem paciente care pot confirma asta. De asemenea, avem paciente cărora pentru incontinența urinară li s-a recomandat intervenția chirurgicală și totuși au încercat înainte laserul și au rezultate fenomenale. În America deja toată lumea este foarte deschisă la acest capitol. Efectul este de durată, dar numărul de ședințe este individualizat pe fiecare pacientă în parte. Sunt între una și trei ședințe, stabilite în urma consultului medical” spune dr. Anita Maxim, medic specialist obstetrică ginecologie în cadrul Clinicii Derma Elite Sibiu.

Acest laser rezolvă problema incontinenței urinare și le redă femeilor care suferă de această afecțiune șansa la o viață normală, pe de o parte, iar pe cealaltă ajută mușchii vaginali să fie mai fermi, mai puternici, ceea ce duce către un confort intim meritat.

Despre procedurile cu Acid hialuronic și Toxina botulinică (Botox): nimeni nu știe ce ți-ai făcut, dar toată lumea spune ce bine arăți

O  procedură extrem de căutată în clinica Derma Elite Sibiu este augmentarea buzelor. Acestea prind contur și volum prin injectări cu Acid Hialuronic.

„Este o procedură foarte iubită în cadrul clinicii. Vă spun fără lipsă de modestie că pacientele care au venit aici n-au mai plecat și fac această procedură repetat. Nu este dureroasă pentru că se folosește cremă anestezică”, spune Silvia Știrb. 

De asemenea, în cadrul clinicii, pacienții pot opta pentru volumetrie facială, injectare a pomeților, a liniei mandibulare, injectarea cearcănelor, a șanțurilor nazo – labiale și al liniilor marionetă, proceduri ce se fac tot cu ajutorul Acidului Hialuronic.

Pentru ridurile pronunțate la nivelul etajului superior al feței se poate opta pentru injectare cu toxina botulinică (Botox).

„Oricine se gândește să-și facă injectări cu acid hialuronic și/sau cu toxina botulinică nu are de ce să se teamă. Spun asta pentru că sunt pacienți care vin la noi având aceste temeri. Orice intervenție va fi un succes. La noi în clinică legătura dintre medic și pacient este o legătură foarte strânsă, așa cum ar trebui să fie oriunde se practică un act medical. La Derma Elite medicul ascultă pacientul în ceea ce-și dorește și, la rândul său, face recomandări, iar dacă crede că procedura nu-l avantajează pe pacient, atunci i se explică, pentru că noi susținem intervențiile care duc spre un aspect mai tânăr, mai revigorat. Redăm simetria și corectăm proporțiile feței cât mai aproape de natural, astfel încât nimeni nu știe la ce ai recurs, însă toată lumea va sesiza ca arăți foarte bine”, spune dr. Edith Popârțan, medic specialist dermato-venerolog în cadrul clinicii. 

dr amalia Orac

Dr. Amalia Orac, Medic specialist Dermato-Venerolog

Despre injectarea cu toxina botulinică (Botox) în scop terapeutic aflăm de la dr. Amalia Orac, medic specialist dermato-venerolog în cadrul clinicii, că poate trata o serie de afecțiuni.

„Scrâșnitul din dinți noaptea este o afecțiune cu care se confruntă destul de mulți oameni. În termeni medicali afecțiunea se numește bruxism și efectele neplăcute sunt diverse: dureri de cap sau migrene, distrugerea dinților, fața capătă un aspect masculin lățindu-se. Rezolvarea este prin injectarea de toxină botulinică în mușchiul maseter. Substanța injectată blochează mușchiul și oprește astfel acel scrâșnit. Procedura duce și la subțierea conturului feței, o formă care avantajează pomeții și chipul în întregime. Botoxul se mai folosește și în cazurile de strabism, pentru hiperhidroză, transpirația excesivă, dar și pentru subțierea gleznei”, explică medicul Amalia Orac.

Toate aceste proceduri se fac în Clinica Derma Elite Sibiu.

Minunile făcute de enzime

„Terapia cu enzime este o metodă prin care se poate interveni în cazul diverselor forme de cicatrici, corectând și îmbunătățind aspectul acestora. PB Serum este enzima cu care se lucrează la Derma Elite Sibiu și care se mai folosește și pentru alte probleme pe care le au pacienții cum ar fi: vergeturile, bărbie dublă, lipsa de tonifiere a pielii, celulită sau cearcăne. Problemele pot fi rezolvate și cu acidul hialuronic, de aceea medicul este cel care decide ce se folosește și când se folosește astfel încât rezultatul să fie cel așteptat de pacient“, mai spune dr. Amalia Orac.

Întinerire și înfrumusețare de la cele mai simple până la cele mai complexe metode

La Derma Elite Sibiu pacienții pot alege pentru întinerire și înfrumusețare dintr-o gamă largă de proceduri, începând de la cele minim invazive cum ar fi: microdermabraziunea, peelinguri chimice, PRP (terapia vampir), mezoterapie, microneedling și multe altele.

Pentru cei care doresc rezultate mai spectaculoase pot recurge la rejuvenarea facială cu laserul Emartix sau CO2 fracțional.

Derma elite procedura barbati

„La Derma Elite Sibiu efectuăm procedeul de microdermabraziune cu aparatul Pristine. Acest aparat face parte din gama aparatelor profesionale, de ultimă generație, folosite în acest procedeu. Capetele aparatului de microdermabraziune fără cristale Pristine™ sunt suprafeţe abrazive din diamante veritabile tăiate cu laser pentru a îndepărta cu blândețe straturile superioare ale epidermei. Ședințele de microdermabraziune sunt procedee foarte simple, non invazive și nedureroase potrivite pentru persoanele care au probleme cu fața cum ar fi: cicatrici post acnee, pori dilatați, puncte negre sau pur și simplu își doresc un ten îngrijit. Este o procedură care se poate efectua pe toată durata anului indiferent de anotimp. O altă procedura non invazivă este cea de miconeedling. La Derma Elite Sibiu această procedură nu se efectuează cu orice tip de aparat ci cu DERMAPENUL 4 original, cel mai eficient aparat la nivel mondial. Este folosit cu succes pentru: pori dilatați, ten uscat, obosit, pete pigmentare, riduri fine, estompare cicatrici postacneice, melasma, rozacee, alopecie. Intervenția stimulează formarea de noi straturi de colagen și elastină. Este recomandat tuturor tipurilor de piele și poate fi folosit pe diverse porțiuni ale corpului (față, gât, decolteu, mâini și scalp)“,  spune dr. Denisa Diaconu, medic specialist Dermatovenerolog.

Toate problemele dermatologice sau conexe dermatologiei se rezolvă la Derma Elite Sibiu

Clinica Derma Elite pune la dispoziția pacientului servicii complete, de la consultații, examinări dermatologice, trimiterea probelor la examenele histopatologice, acolo unde este cazul și până la intervenții și excizii. Pacientul nu este trimis în mai multe clinici sau spitale. Absolut orice problemă se rezolvă în cadrul acestei clinici și nu oricum, ci la cel mai înalt nivel.

Tipurile de lasere folosite pentru afecțiunile descrise și pentru procedurile estetice dorite precum și alte informații folositoare le găsiți pe site-ul clinicii: www.dermaelitesibiu.ro, pe pagina de Facebook: Derma Elite & Laser Clinic Sibiu și pe pagina de Instagram: dermaelitesibiu

Derma Elite pacienta

Derma Elite hol clinica

Derma Elite interventie

Derma Elite receptie

Derma Elite Sediu

Derma Elite aparatura

Derma elite pacienta

Derma Elite procedura

Derma Elite receptie

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Coco chanel

Acum 2 ani

Care sunt preturile?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus