Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
11°C

Arest preventiv pentru tânărul care a furat documente din mai multe mașini lăsate descuiate

Arest preventiv pentru tânărul care a furat documente din mai multe mașini lăsate descuiate

Bărbatul de 23 de ani din Mureș, care a furat mai multe documente din cinci mașini lăsate descuiate în orașul Dumbrăveni, a fost arestat.

Tânărul a fost prezentat ieri instanței în vederea aplicării unei măsuri preventive, iar judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Mediaș a dispus arestarea preventivă a persoanei în cauză pentru 30 de zile.

Vă reamintim că, luni, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Dumbrăveni au reținut un tânăr în vârstă de 23 de ani bănuit că, în cursul nopții de 7/8 martie, ar fi sustras documente din cinci autoturisme parcate pe raza orașului Dumbrăveni, mașinile fiind lăsate descuiate de către utilizatori.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus