Miercuri,
29.06.2022
Cer Senin
Acum
24°C

Lucrările de pe prima stradă intrată în reparații în Sibiu au lăsat fără internet mai multe fabrici

Lucrările de pe prima stradă intrată în reparații în Sibiu au lăsat fără internet mai multe fabrici

În ziua în care Primăria Sibiu anunța începerea lucrărilor de reparații a străzilor, mai multe companii din Zona industrială vest rămâneau fără internet: un cablu cu fibră optică a fost avariat.

”Noi, la fel ca și mai mulți vecini ai noștri, nu mai avem acces la internet de marți, din jurul orei 16:00. Norocoși sunt cei care au alternativa furnizării internetului prin antenă”, relatează reprezentantul unei companii din Zona industrială vest.

La 24 de ore după incident, defecțiunea nu era remediată. ”Sunt două cabluri cu fibră optică și a fost secționat cel mai mare. De azi dimineață se tot lucrează la remedieri, fără rezultat încă”.

Lucrările pe strada Europa Unită, unde a avut loc incidentul, sunt realizate de către Terra Building SRL, în cadrul contractului de întreținere și reparații a străzilor din oraș. ”Acolo a fost o problemă cu un cablu, care a fost scos dintr-o casetă. Și asta pentru că acel cablu era la nici zece centimetri adâncime: cablul nu era nici protejat și nici la adâncimea normală la care ar fi trebuit pozat”, au arătat reprezentanții societății de construcții.

Strada Europa Unită, din Zona industrială vest, este prima stradă din Sibiu care a intrat în această primăvară în lucrări de reparații, conform unui anunț făcut în cursul zilei de marți de către Primăria Sibiu.

Citește și Primăria Sibiu anunță începerea reparațiilor pe străzi. Primele artere care intră în lucru

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Trifoiului

Acum 3 luni

Domnilor strada trifoiului pe care ați reabilitați in Decembrie 2021 este din Nou praf. Cat sa sifonat din bani pentru aceasta reabilitare? Strada arata mai rău decât înainte de reabilitare după doar 4 luni. Doamna primar are ceva de renovat pe acasă și a trebuit să încasați aceasta plata de reabilitare pentru asi plăti doamna Fodor factura?
Raspunde

Firme bidon

Acum 3 luni

Firme de mercenari care nu au nimic comun cu domeniul. Muncitorii fac ce vor și cum vor ,că proiectanții sunt mai slab pregătiți că ei. Proiectanții sunt niște repetenți habarniști , slugile patronilor cartonari care execută lucrările.
Raspunde

Iordache

Acum 3 luni

De când a plecat Dl Iohannis la București, Sibiul arată jalnic la toate capitolele, inclusiv la capitolul drumuri!!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus