Marţi,
05.07.2022
Cer Senin
Acum
22°C

VIDEO-Karma în traficul sibian: Șoferul unui ATV depășește pe trotuar, apoi se răstoarnă în giratoriu

VIDEO-Karma în traficul sibian: Șoferul unui ATV depășește pe trotuar, apoi se răstoarnă în giratoriu

Un șofer care are cameră de filmat în bordul mașinii a surprins vineri o scenă mai puțin obișnuită în trafic.

Șoferul unui ATV este filmat cum conduce periculos și agresiv pe Calea Cisnădiei, ignorând regulile de circulație și bunul simț. Mai întâi el urcă cu ATV-ul pe trotuar și devansează întreaga coloană de mașini care circulau regulamentar și stăteau în trafic. Câteva secunde mai târziu, la intersecția cu strada Gh. Dima, șoferul ia virajul cu prea mare viteză și se răstoarnă.

Șoferul în cauză nu a fost rănit în urma incidentului.

Autorul filmării a dorit să facă publice imaginile pentru conștientizarea participanților la trafic cu privire la pericolele existente pe străzile din oraș. În același timp el dorește și să atragă atenția autorităților, în special polițiștilor, mai ales că în sensul giratoriu respectiv există camere de filmat ale municipalității și șoferul poate fi ușor identificat dacă se dorește.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

9 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Madalyna Sufana

Acum 3 luni

E m-ai bn acum ca la-ti speriat si era sa al aveti pe constinta? Unde e omenia?!
Raspunde

...

Acum 3 luni

"E mai bine acum ca l-ati speriat si era sa-l aveti pe constiinta?" femeie, pune mana si mai citeste o carte, lasa internetul!
Raspunde

Claus

Acum 3 luni

La unii reveneala se face cum isi facea reveneala televizorul Diamant,cu zdruncin in cap...poate si-a revenit dupa ce a muscat din bitum.
Raspunde

Daddy cool

Acum 3 luni

Înțeleg sa aibă asemenea scule politia, SMURD ul, Salvamont ul, ciobani, grăniceri, etc. Dar acum si-au luat toți ciumetii și le mai folosesc și prin oraș. Ba își mai iau și copiii pe el. Umbla un tembel prin Cisnadioara cu un copil agățat de el. Nici pe coclauri n-ar trebui lăsati sa circule. Zgomot, poluare, praf și multa nesimțire. Pe chestiile astea ar trebui puse niște impozite care sa descurajeze deținerea. Știu ca e mare afacerea, e cool sa ai asa ceva și sa pui poze pe fb, dar vorbesc asa pentru liniștea celor cu bun simt.
Raspunde

Adi

Acum 3 luni

Pai tocmai asta e problema că toți ciobanii au asa ceva. Ciobanii urbani...
Raspunde

C. Tățean

Acum 3 luni

Atâta timp cât autoritățile refuză să se implice, închid ochii, astfel de fenomene se vor extinde și e posibil să aibă loc accidente urâte. Deja se circulă tot mai agresiv în oraș, cu viteze destul de mari pe bulevarde, cu mult peste limita admisă de lege. Nici pe trecerea de pietoni nu ai siguranță deloc, fiindcă aproape nimeni nu reduce viteza. Dar cine să se sesizeze și să ia măsuri ? Nu are cine. Jungla se extinde pe zi ce trece și nu e vorba doar de cea din trafic.
Raspunde

Vaccinatu'

Acum 3 luni

@C. Tățean, din jungla de care vorbești face parte și specia de maimuțe numită pietoni, care plonjează pe zebră fără nicio problema, aka fără să se uite dacă nu cumva o mașină e prea aproape pentru a opri la timp, chiar daca are viteză mică.
Raspunde

Un sibian

Acum 3 luni

in 95% din cazuri pentru "educatul si scolitul" conducator auto este mai comod sa nu opreasca si sa dea vina pe cel care asteapta la trecerea de pietoni!!! nu ne mai aburi cu tampeniile, respecta legea, la trecerea de pietoni ESTI OBLIGAT sa acorzi prioritate!!!!
Raspunde

Asen

Acum 3 luni

Un idiot!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus