Sâmbătă,
20.04.2024
Ceata
Acum
2°C

Mama fetiței de 3 ani găsită singură pe stradă, în cartierul Vasile Aaron: „A fost o clipă de neatenție”

Mama fetiței de 3 ani găsită singură pe stradă, în cartierul Vasile Aaron: „A fost o clipă de neatenție”

Fotografia unei fetițe de trei ani și jumătate, singură pe o stradă din Sibiu, a fost postată în această dimineață pe mai multe pagini și grupuri de pe Facebook. Copila a fost preluată de Protecția Copilului și dusă la un centru de plasament.

Actualizare 13:20. Inspectorii de la Protecția Copilului au confirmat că femeia este mama fetiței și i-au predat-o în grijă. „S-au luat declarații de la familie. Mama fetiței spune că a fost vorba despre o clipă de neatenție. Vor fi consultați și monitorizați”, transmite Beatrice Muntean, purtător de cuvânt al DGASPC Sibiu.

Actualizare 12:57. Potrivit reprezentanților DGASPC Sibiu, o femeie s-ar fi prezentat drept mama fetiței și dorește să o ia acasă, însă la momentul actual autoritățile așteaptă ca femeia să ofere acte doveditoare în acest sens.

Știre inițială. Fetița a fost găsită singură pe strada Semaforului, în această dimineață. Un echipaj de poliție a preluat-o pe micuță și predat-o celor de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sibiu, care au dus-o la centrul Prichindelul.

Potrivit reprezentanților DGASPC, dacă părinții sau reprezentanții legali ai fetiței nu se prezintă astăzi la sediu, „vom institui măsura de protecție pentru această minoră”.

Foto: Facebook/MAMICI DIN SIBIU

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus