Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
12°C

Carambol în Avrig. O șoferiță a lovit o mașină și o autoutilitară, după ce nu a acordat prioritate

Carambol în Avrig. O șoferiță a lovit o mașină și o autoutilitară, după ce nu a acordat prioritate

O tânără de 20 de ani a fost rănită, după ce a fost implicată într-un accident, pe DN1, în orașul Avrig. Potrivit polițiștilor, o șoferiță a pătruns în drumul principal fără să acorde prioritate.

Din primele cercetări a rezultat faptul că o femeie în vârstă de 35 de ani, din Mârșa, în timp ce conducea un autoturism pe strada Bisericii din orașul Avrig, a pătruns în drumul național fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus dinspre Sibiu de către o tânără în vârstă de 20 de ani, din Săcădate, apoi cu o autoutilitară condusă dinspre Brașov de către un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Cârța.

Șoferița care circula dinspre Sibiu a suferit vătămări corporale și primește îngrijiri medicale la fața locului, transmite Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu. La fața locului a intervenit un echipaj cu medic al Ambulanței Sibiu, i-a acordat îngrijiri medicale tinerei și a transportat-o la spital. Victima are un traumatism la un picior și a suferit un atac de panică, arată Genu Scridon, din partea SAJ.

Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor în care s-a produs accidentul rutier. În zona producerii evenimentului, traficul se desfășoară alternativ.

Foto: Facebook/Info Trafic Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus