Miercuri,
28.09.2022
Innorat
Acum
13°C

Femeie terorizată de concubin. A spart un geam și a intrat în casă, deși avea ordin de restricție

Femeie terorizată de concubin. A spart un geam și a intrat în casă, deși avea ordin de restricție

Un bărbat de 50 de ani din satul Tălmăcel a fost reținut pentru că și-a agresat concubina și, după ce i s-a emis ordin de restricție, a spart un geam și a intrat în casă peste ea.

În fapt, în 26 martie, femeia a solicitat intervenția polițiștilor, reclamând că este agresată de către concubin. În urma evaluării situației conflictuale, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu prin care, timp de cincizile, s-a dispus ca bărbatul să păstreze o distanță de 50 de metri față de femeie și față de locuința acesteia.

În noaptea de 26/27 martie, femeia a solicitat din nou intervenția polițiștilor, bărbatul fiind depistat în locuință după ce ar fi spart un geam pentru a pătrunde în casă.

Polițiștii au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive. Cercetările continuă la nivelul Poliției Orașului Tălmaciu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig. 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

@@@

Acum 6 luni

Dragoste cu nabadai!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus