Joi,
18.08.2022
Partial Noros
Acum
31°C

Se redeschide traficul pe o bandă, pe strada Octavian Goga, în zona stadionului

Se redeschide traficul pe o bandă, pe strada Octavian Goga, în zona stadionului

Lucrările de modernizare a străzii Calea Dumbrăvii avansează. Următorul tronson pe care vor începe lucrările este cel dintre Piața Aurel Vlaicu și str. D. Anghel, iar pe Octavian Goga șoferii vor putea în sfârșit circula, pe o bandă.

Pentru a asigura fluența circulației în zonă, Comisia de Circulație a avizat începând din 1 aprilie restrângerea organizării de șantier amenajată pe strada O. Goga pentru modernizarea Stadionului Municipal și redeschiderea circulației pe una dintre benzile acestei străzi, traficul urmând să se desfășoare dinspre str. N. Olahus, spre str. D. Anghel. Cea de-a doua bandă a str. O. Goga va rămâne în continuare închisă pe toată perioada lucrărilor, anunță Primăria.

strada octavian goga lucrari

Odată cu deschiderea circulației pe o bandă a străzii O. Goga, pe Calea Dumbrăvii, între Piața Aurel Vlaicu și strada Dimitrie Anghel, nu se va mai circula în dublu sens. Mai mult, acest tronson se va închide în scurt timp pentru execuția lucrărilor de modernizare.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Rammstein

Acum 4 luni

Stadionul are parcare ?...si unde?..
Raspunde

Radu

Acum 4 luni

Mai mergi si pe jos, cu bicicleta sau cu autobuzul. Ca de-aia e in centru stadionul.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus