Marţi,
27.09.2022
Partial Noros
Acum
19°C

Dr. Ciprian Băcilă rămâne director medical la Psihiatrie. A fost admis cu 10 pe linie

Dr. Ciprian Băcilă rămâne director medical la Psihiatrie. A fost admis cu 10 pe linie

Au fost publicate rezultatele concursului pentru postul de director medical al Spitalului de Psihiatrie „Gheorghe Preda” din Sibiu. Medicul Ciprian Băcilă își păstrează această poziție după ce a fost admis la toate probele cu nota 10. A fost singurul candidat înscris la acest concurs, deși, inițial, declarase că nu este decis dacă își depune dosarul.

Citește și „Spitalul de Psihiatrie caută director medical. Ciprian Băcilă, actualul director, nu s-a decis dacă mai candidează”

Medicul Ciprian Băcilă rămâne pe postul de director medical al Spitalului de Psihiatrie din Sibiu, potrivit conducerii spitalului, după ce a promovat concursul pentru post. Acesta a fost singurul candidat care și-a depus dosarul pentru a participa la concurs, deși, inițial, declarase că nu este decis. A fost admis la toate probele cu nota 10.

psihiatrie concurs rezultat

Medicul Ciprian Băcilă ocupă din anul 2014 funcția de director medical al Spitalului de Psihiatrie, cu o pauză de câteva luni. Din luna februarie a anului 2021 a ocupat funcția de manager interimar după ce fostul manager Ioan Sebastian Stroia a demisionat fiind ulterior admis pe funcția de director al Unității de Asistență Medico-Socială Sibiu (căminul de vârstnici de pe strada Azilului). A rămas interimar până în luna iunie 2021, când funcția de manager a fost preluată, prin concurs, de Florin Neag, actualul șef al spitalului, reluându-și astfel postul de director medical.

Ciprian Băcilă este medic primar psihiatrie și este cadru didactic asociat la Facultatea de Știinte Socio-Umane Sibiu din cadrul Universității „Lucian Blaga”. De asemenea, este șef lucrări la Facultatea de Medicină din cadrul aceleiași universități.

Sursa foto: Arhiva TS

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

Haiduc Constantin

Acum 5 luni

Felicitări domnule doctor și multe reușite în continuare, sunteți un OM și un medic deosebit !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus