Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Bărbat condamnat la închisoare pentru că a introdus ilegal imigranți în Ungaria, prins la Șelimbăr

Bărbat condamnat la închisoare pentru că a introdus ilegal imigranți în Ungaria, prins la Șelimbăr

Un tânăr de 34 de ani din Vâlcea, condamnat la patru ani de închisoare pentru că a introdus în Ungaria, ilegal, mai mulți imigranți, a fost prins la Șelimbăr și încarcerat de polițiștii sibieni.

Pe numele lui autoritățile judiciare ungare au emis un mandat european de arestare. La data de 15 septembrie 2018, bărbatul a fost prins în flagrant delict în timp ce transporta 11 persoane, ascunse în diferite compartimente ale unui vehicul, cu scopul de a le facilita trecerea ilegală din Serbia în Ungaria.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, care a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, persoana în cauză fiind încarcerată în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Sibiu, până la dispunerea unor noi măsuri.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus