Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Peste 100 de proiecte vor primi finanțare prin Agenda Culturală și pentru Dezvoltarea Comunității,  Educațională și cea de Tineret

Peste 100 de proiecte vor primi finanțare prin Agenda Culturală și pentru Dezvoltarea Comunității,  Educațională și cea de Tineret

Consiliul Județean Sibiu anunță că anul acesta vor primi finanțare 106 proiecte prin Agenda Culturală și pentru Dezvoltarea Comunității,  Educațională și cea de Tineret. Dintre acestea, 82 de proiecte sunt pe Agenda Culturală și pentru Dezvoltarea Comunității, opt pe Agenda Educațională și 16 proiecte pe Agenda de și pentru Tineret

Consiliul Județean Sibiu a publicat joi, 21 aprilie, lista proiectelor și sumele cu care vor fi finanțate acestea, prin intermediul agendelor județului în domeniul culturii și dezvoltării comunității, educației, tineretului. Valoarea totală alocată din bugetul local al județului Sibiu pentru finanțarea celor trei agende este de 1.700.000 lei.

„În acest an, pe Agenda Culturală și pentru Dezvoltarea Comunității au fost depuse un număr de 103 proiecte. Dintre acestea, 82 de proiecte au obținut punctajul minim de 70 de puncte și vor primi finanțare”, transmit reprezentanții consiliului Județean.

Lista proiectelor de pe Agenda Culturală poate fi consultată aici.

Opt proiecte au fost depuse de către unități de învățământ din județul Sibiu pe Agenda Educațională, toate acestea fiind considerate eligibile pentru finanțare:

Pentru obținerea finanțării prin Agenda de și pentru Tineret, au fost depuse un număr de 18 proiecte, dintre care au fost considerate eligibile și vor primi finanțare 16 proiecte.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus