Ouă roșii, cozonac, supă cu găluște, legume și drob. Toate acestea s-au regăsit în meniul de duminică al Spitalului de Pneumoftiziologie din Sibiu, anunță conducerea unității.
”Bolnavii internați în Spitalul de Pneumoftiziologie Sibiu au fost serviți astăzi cu bucate tradiționale, pregătite cu drag de bucătăresele din blocul alimentar al spitalului. Astfel, de pe masa de Paște nu au lipsit ouăle roșii, drobul sau cozonacul cu nucă”, anunță conducerea spitalului pe pagina de Facebook a instituției.
Această postare vine după ce, de-a lungul timpului, mai multe fotografii care arată mâncarea primită de pacienți în spitale au apărut în mediul on line, fiind atribuite Spitalului Clinic Județean Sibiu și Spitalului de Pediatrie.

Oamenii se arătau nemulțumiți de calitatea și cantitatea mâncării primite în unitățile spitalicești.
În urma solicitărilor făcute de reporterul Turnul Sfatului către cele două spitale, reprezentanții acestora au răspuns. La Pediatrie nu se confirmă că fotografia este actuală, medicul Ioana Mătăcuță, purtătorul de cuvânt, spunând că vesela care apare în poză nu mai este folosită de ani de zile. La Spitalul Județean, însă, chiar dacă cei de acolo nu pot spune cu precizie că pozele sunt din cadrul unității, confirmă totuși că produsele din fotografii fac parte din anumite categorii de meniuri oferite pacienților SCJU Sibiu. Conducerea spitalului spune că a schimbat firma de catering.
Acum, însă, Spitalul de Pneumoftiziologie arată un meniu generos. Fotografiile au fost postate pe pagina de Facebook a instituției.



Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).
Dacă ți-a plăcut, distribuie articolul și prietenilor tăi
Ultimele comentarii
Acum 2 ore
Stat de drept
Acum 3 ore
Ciobanul
Acum 3 ore
@Asdfasdf
Acum 3 ore
Luca
Acum 3 ore
Conceptul de calitate a vietii in Sibiu - ce e ala ??