Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

248 de amenzi de peste 85.000 de lei aplicate în trafic, în minivacanța de Paște, la Sibiu

248 de amenzi de peste 85.000 de lei aplicate în trafic, în minivacanța de Paște, la Sibiu

Polițiștii sibieni au constatat zece infracțiuni, au suspendat câteva zeci de permise de conducere, au reținut mai multe certificate de înmatriculare și au aplicat peste 240 de sancțiuni contravenționale – toate acestea în minivacanța de Paște, respectiv perioada 21 – 25 aprilie.

În efortul susținut de reducere a accidentelor rutiere precum și a consecințelor acestora, prin activitățile preventive și de constatare, în perioada 21 – 25 aprilie, poliţiștii rutieri din cadrul birourilor/formaţiunilor de profil au constatat zece infracțiuni la regimul rutier, au reținut 38 permise de conducere și 14 certificate de înmatriculare; totodată, au aplicat 248 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 85.000 de lei.

Spre exemplu, la data de 21 aprilie, în jurul orei 12:30, pe strada Primăverii din municipiul Mediaș, polițiștii Biroului Rutier Mediaș au oprit pentru control în trafic o autoutilitară la volanul căruia se afla un tânăr în vârstă de 20 de ani din Boian.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii rutieri au constatat că tânărul conducea autoturismul deși avea permisul suspendat. Totodată, polițiștii au constatat că mașina i-a fost încredințată de către pasagerul aflat pe locul din dreapta față, care cunoștea faptul că tânărul avea permisul suspendat.

Polițiștii au întocmit actele premergătoare desfășurării de cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană căreia  exercitarea dreptului de  a conduce i-a fost suspendată, respectiv  încredințarea unui autovehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care se știe că exercitarea dreptului de  a conduce i-a fost suspendată.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus