Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
10°C

Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

Valorile termice vor fi uşor mai coborâte decât cele specifice perioadei în următoarele două săptămâni (25 aprilie - 8 mai), în aproape toate regiunile ţării, cu maxime de 24 de grade Celsius şi minime de zero grade, în timp ce probabilitatea pentru precipitaţii va fi mai ridicată în prima parte a intervalului, reiese din prognoza publicată de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) pentru perioada 25 aprilie - 8 mai 2022.

În Transilvania, în primele zile ale intervalului, media regională a maximelor va fi de 17 - 18 grade Celsius. Din 27 aprilie, media maximelor va scădea spre 13 grade, apoi vremea se va încălzi uşor şi treptat, astfel încât în intervalul 29 aprilie - 8 mai maximele vor fi cuprinse între 14 şi 17 grade, cele mai mici valori urmând a se înregistra în zilele de 29 şi 30 aprilie. Media minimelor va scădea de la 8 grade în 25 aprilie, până la valori în jurul a 4 grade în 27 aprilie, apoi va creşte uşor spre 6 grade în 28 aprilie. Ulterior datei de 28 aprilie, variaţiile minimelor vor fi nesemnificative, astfel încât media regională a intervalului 28 aprilie - 8 mai va fi de 5 - 6 grade Celsius. Probabilitatea pentru precipitaţii va fi mai mare în intervalul 25 aprilie- 29 aprilie, apoi din nou în intervalul 3 - 8 mai, scrie Agerpres.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus