Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
7°C

Arest preventiv pentru sibianul care și-a înjunghiat mortal prietenul la o băută

Arest preventiv pentru sibianul care și-a înjunghiat mortal prietenul la o băută

Bărbatul de 61 de ani cercetat pentru omor după ce și-a înjunghiat mortal prietenul va sta în arest preventiv.

Sibianul va sta în arest timp de 30 de zile, după ce Tribunalul a acceptat propunerea formulată de Parchet. Bărbatul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor. Decizia poate fi contestată în termen de 48 de ore de la pronunțare.

Vă reamintim că potrivit cercetărilor, în intervalul 20-22 aprilie, însă cel mai probabil în data de 22, un sibian de 53 de ani s-a deplasat la domiciliul inculpatului din municipiul Sibiu – un sibian de 61 de ani – unde cei doi au consumat împreună băuturi alcoolice. Între aceștia a apărut un conflict spontan, inculpatul declarând că a fost împins de către victimă, apoi a luat un cuțit de pe masă și a tăiat victima de mai multe ori în zona gâtului și a feței, decesul victimei intervenind la scurt timp, transmite Ioan Veștemean, prim-procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Citește și Sibian cercetat pentru omor, după ce și-a înjunghiat prietenul de mai multe ori

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus