Sâmbătă,
20.04.2024
Ceata
Acum
3°C

42 din 49 de stații de biciclete sunt funcționale. ”Așteptăm feed-back din partea comunității”

42 din 49 de stații de biciclete sunt funcționale. ”Așteptăm feed-back din partea comunității”

După prima zi de funcționare a sistemului Sibiu Bike City, reprezentanții administrației locale invită sibienii să își spună părerea.

540 de biciclete, triciclete pentru seniori și persoanele cu dizabilități au fost date în folosință de către Primăria Sibiu, începând din după-amiaza de vineri, 29 aprilie. Aceste biciclete au fost distribuite în stațiile amplasate prin Sibiu, stații de unde pot fi închiriate și unde pot fi returnate în regim de autoservire.

”Complexitatea tehnologică a  proiectului ne-a obligat să populăm treptat cu biciclete stațiile, pentru a face ultimele reglaje de conexiune între echipamente. In acest moment, 42 din 49 de stații sunt funcționale”, au anunțat reprezentații Primăriei Sibiu, pe pagina de Facebook.

Pentru a putea utiliza bicicletele, utilizatorii vor trebui să descarce mai întâi aplicația pentru telefoanele mobile PBSC. ”Parcurgeți tutorialul și dați o tură în acest week-end cu bicicletele Sibiu BikeCity. Dacă întâmpinați probleme, colegii noștri de la dispecerat sunt pe recepție, de luni - duminică între 6.00 - 24.00, la numărul 0791001100. Așteptăm, cu deschidere, feed-back din partea comunității, despre sistem. Selfie-urile pe bicicletă sunt și ele, binevenite! O rugăminte avem: să returnați bicicletele tot într-o stație!”, mai transmit reprezentanții Primăriei Sibiu.

Turnul Sfatului a testat deja noile biciclete, iar impresiile primului test le puteți citi aici: FOTO VIDEO Am testat noile biciclete smart ale Sibiului

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus