Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Mocănița de pe Valea Hârtibaciului și-a schimbat programul. Plimbări mai multe pentru sibieni

Mocănița de pe Valea Hârtibaciului și-a schimbat programul. Plimbări mai multe pentru sibieni

Din luna mai, sibienii și turiștii dornici să admire peisajele de pe Valea Hârtibaciului și să facă o plimbare cu mocănița trebuie să știe că programul mocăniței s-a schimbat. Astfel, aceasta va circula mai des, de două ori în fiecare zi a weekend-ului.

Dacă până acum, mocănița pleca în fiecare weekend din gara de la Hosman la ora 14, din luna mai va avea două plecări din aceeași stație, de la ora 10 și de la ora 15.

„Luna mai aduce, pe lângă flori, și un nou program al mocăniței de pe valea Hârtibaciului. Astfel, de la 1 mai, mocănița va circula mai des, de două ori pe zi în weekend, cu plecări la orele 10 și 15 din gara Hosman”, au transmis reprezentanții Asociației Prietenii Mocăniței pe pagina lor de facebook.

Biletul de călătorie cu mocănița valabil pentru o persoană, pe ruta Hosman – Cornățel și retur, costă 25 de lei pentru adulți, iar pentru copiii cu vârsta între 3 și 18 ani este 15 lei. Copiii cu vârsta sub 3 ani călătoresc gratuit.

Durata călătoriei este de aproximativ o oră și jumătate, în stația Cornățel trenul face pauză 15 minute pentru manevrele de întoarcere a garniturii. Biletele pot fi achiziționate aici

Sursă foto: Facebook/Asociația Prietenii Mocăniței

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Emil

Acum 1 an

Nu mai sunt mocanitele de altadata cand mecanicul oprea mocanita si cobora sa indeparteze gastele de pe linii.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus