Luni,
08.08.2022
Cer Senin
Acum
20°C

Ministrul Sporturilor îl felicită pe președintele Federației Române de Taekwon-do. „O performanță muncită și meritată”

Ministrul Sporturilor îl felicită pe președintele Federației Române de Taekwon-do. „O performanță muncită și meritată”

Ministrul Sporturilor, Eduard Novak, l-a felicitat pe Cosmin Oprescu, președintele Federației Române de Taekwon-do ITF, pentru faptul că țara noastră a ocupat primul loc pe națiuni, la Campionatul European.

„L-am felicitat pe domnul Cosmin Oprescu, președintele Federației Române de Taekwon-do ITF, pentru rezultatele excepționale obținute de sportivii noștri la Campionatul European, unde România a ocupat locul I pe națiuni.

O performanță muncită și meritată, obținută ca urmare a celor 13 medalii de aur, 7 de argint și 16 de bronz, dar și a clasării pe cea mai înaltă treaptă la categoriile cea mai bună echipă de juniori, junioare și seniori și cea mai bună junioară-individual din Europa.

Îi felicit pe acești minunați sportivi pentru munca și dăruirea cu care s-au pregătit, îi felicit și pe toți cei implicați în pregătirea și susținerea lor, de la antrenori și cluburi, la părinți! Ne-au adus bucurie și ne-au făcut mândri. Sunt sigur că vor urma surprize și mai frumoase și le doresc mult succes!”, a spus Eduard Novak.

Printre sportivii cu rezultate impresionante la campionat au fost și mai mulți sibieni, care au adus acasă opt medalii de aur, cinci de bronz și două de argint.

Citește și Opt medalii de aur, cinci de bronz și două de argint pentru sportivii sibieni, la campionatul european de Taekwon-do

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus