Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Tânăr reținut după ce a amenințat și a agresat casierița unui magazin din Mediaș

Tânăr reținut după ce a amenințat și a agresat casierița unui magazin din Mediaș

Un bărbat de 32 de ani din Târnava a fost reținut de poliție după ce a amenințat casierița unui magazin din Mediaș, forțând-o să îi dea încasările. Într-un final, tâlharul a plecat fără bani sau bunuri.

Totul s-a întâmplat duminică dimineața, în jurul orei 8:40. Tânărul ar fi intrat într-o societate comercială din municipiul Mediaș, unde, folosindu-se de un cuțit, ar fi amenințat casierița cu acte de violență și ar fi agresat-o fizic, solicitându-i încasările societății. După agresarea femeii, bărbatul a părăsit incinta fără a sustrage bani sau bunuri.

Ca urmare a administrării probatoriului în cauză, polițiștii medieșeni l-au reținut ieri, pentru 24 de ore, pebărbat.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Mediaș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș, în vederea identificării și documentării întregii activități infracționale a persoanei în cauză.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus