Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Au fost suplimentate biletele pentru meciul AFC Hermannstadt - CSA Steaua București

Au fost suplimentate biletele pentru meciul AFC Hermannstadt - CSA Steaua București

Încă 1.500 de bilete au fost puse în vânzare pentru meciul care va avea loc duminică, de la ora 16, pe Stadionul Gaz Metan Mediaș între AFC Hermannstadt  și CSA Steaua București.

„Vrem să nu rămână nici un scaun liber duminică pe stadion! Așa că am mai scos la vânzare încă aproximativ 1500 de bilete pentru voi, suporterii adevărați”, au transmis reprezentanții AFC Hermannstadt pe pagina de facebook.

FC Hermannstadt a reușit o victorie mare în deplasare, pe stadionul Universității Cluj, scor 1-2. În baza acestui rezultat, echipa Sibiului se află foarte aproape de o revenire în Liga 1. În ultima etapă, programată duminică, FC Hermannstadt nu trebuie să piardă în fața CSA Steaua și promovează direct în Liga 1.

 

 

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus