Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
12°C

O mașină a ars pe autostrada A1. Două persoane au făcut atac de panică

O mașină a ars pe autostrada A1. Două persoane au făcut atac de panică

O mașină a ars aproape în totalitate, din cauza unui scurtcircuit electric la compartimentul motor, pe autostrada A1. Din fericire, nu au fost victime.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu, pompierii au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD. incendiul a fost stins în scurt timp și în urma acestuia a ars aproximativ 90% din autoturism.

La fața locului, echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale pentru două persoane care se aflau în autoturism un bărbat de aproximativ 60 de ani și o femeie de aproximativ 85 de ani care au făcut atac de panică, transmite sg.maj. Andreea Ștefan.

Cauza izbucnirii incendiului a fost un scurt circuit electric la compartimentul motor.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus