Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

25 de mil. de lei: încă șapte blocuri și un complex propuse spre reabilitare din fondurile PNRR

25 de mil. de lei: încă șapte blocuri și un complex propuse spre reabilitare din fondurile PNRR

Consilierii locali ai Sibiului se vor întruni joi în ședință extraordinară pentru a aproba propunerea Primăriei Sibiu de a include alte opt blocuri în proiectele depuse pentru a obținere finanțare prin PNRR.

Este vorba de un bloc cu opt etaje (din Valea Aurie, str. Ludoș, nr. 6, bl. 33), de un bloc cu patru etaje și mansardă (Ștefan cel Mare, nr. 147, bl, 10), de patru blocuri cu patru etaje (str. Uzinei bl. 2B, str. Uzinei, bl. 2A, Rusciorului 1/3 bl. 69 și Constantin Nottara, bl. 58). 

Pe lângă acestea, în lista propusă consilierilor locali mai apare și complexul de de pe strada Fabricii, nr. 2, unde sunt patru scări aferente unor regimuri de înălțime cu 4, 6, 7 și, respectiv, opt etaje.

Valoarea proiectului este estimată la 25,09 milioane de lei (cu tot cu TVA) și – o dată atrasă prin PNRR – ar urma să acopere toate cheltuielile izolare termică, inclusiv a planșeurilor peste subsol și ultimul etaj, înlocuirea ferestrelor și ușilor, a corpurilor de iluminat etc.

Este al doilea proiect elaborat de administrația locală pentru atragerea de fonduri nerambursabile prin PNRR în vederea reabilitării termice a unor locuințe colective din oraș. 

Citește și Unul din cele mai ”cojite” blocuri din centrul Sibiului, propus spre reabilitare din fonduri europene. 51 de mil. de lei pentru 12 blocuri

Sursa foto: Google Street View

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Roso

Acum 1 an

..."planseelor" nu "planseurilor", in rest..numai bine!
Raspunde

Un Sibian

Acum 1 an

Haloooo , unde ati vazut va rog complex pe strada fabricii si cu 4 scari ? Mai documentativa nu aruncati materiale cu lopata ca pe santier. Va spun ca e un bloc de locuinte nu complex. Si n-are 4 scari, ci doar 3
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus