Duminică,
26.06.2022
Partial Noros
Acum
21°C

Restricții de circulație pentru cursa ciclistă „Criteriul Primăverii”

Restricții de circulație pentru cursa ciclistă „Criteriul Primăverii”

Sâmbătă, 21 MAI 2022, Asociatia Club Sportiv Aria pentru Sport organizează cu sprijinul Primăriei Sibiu și a Consiliului Judetean Sibiu a IX-a ediție a competiției cicliste rutiere de masă „Criteriul Primăverii”.

Întrecerea, care se derulează ca în toți anii precedenți, sub genericul „Mișcare pentru sănătate” va reuni la start peste 400 concurenți (feminin și masculin) din municipiul și  județul Sibu, precum și din țară.

Concursul se înscrie între manifestările și acțiunile din județul Sibiu, subsumate sportului de masă și promovării mersului pe bicicletă ca mijloc alternativ de deplasare, de sport și de agrement.

Acțiune cofinanțată de Primaria Municipiului Sibiu si Consiliul Judetean Sibiu

Traseul competiției, care măsoară 19 km, este: Gradina Zoologica (start tehnic)  – DJ 106 A - Rășinari – DJ 106 D - Poplaca – DJ 106 R - Calea Poplacii (intrarea în oraș, zona Inspectoratului Judeţean de Jandarmi) - Sosire      

Pentru siguranța cicliștilor, pe traseul menționat mai sus, sâmbătă, 21 mai a.c. circulația rutieră va fi închisă, după cum urmează:

-Între orele  8:30 – 10:00 pe tronsonul Dumbrava Sibiului (zona Hotelului HILTON) –DJ 106 A spre Păltiniș, până în Rășinari, la intersecția cu DJ 106 D (podul peste râul Șteaza);

- Între orele 9:20 – 11:00 pe DJ 106 D Rășinari (podul peste Șteaza) spre Poplaca – Poplaca -  DJ 106 R spre Sibiu, până în cartierul Valea Aurie, intersecția străzii Calea Poplăcii cu str. Valea Aurie.  Același interval orar de interdicție este valabil și în sensul de mers invers, din Sibiu - Valea Aurie către Poplaca.

Cerându-vă scuze pentru disconfortul creat, sugerăm conducătorilor auto cu urgențe, care necesită deplasarea în zonele adiacente parcursului cicliștilor să utilizeze următoarele variante:

- Sibiu – DN 1 (Cristian) – DJ 106 E până la Orlat sau spre localitățile din Mărginimea Sibiului;

- DJ 106 M din Orlat către Gura Râului;

- DJ 106 J pe Valea Mărăjdiei, pentru cei care merg spre Păltiniș.

În situația în care cicliștii vor parcurge traseul mai rapid, circulația rutieră va fi redeschisă anticipat intervalelor orare menționate.

 

 

ACS ARIA PENTRU SPORT

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus