Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Muzeul Brukenthal va avea sistem de ticketing și serviciu de bilete online. „O chestiune de modernizare”

Muzeul Brukenthal va avea sistem de ticketing  și serviciu de bilete online. „O chestiune de modernizare”

Vizitatorii Muzeului Național Brukenthal vor avea la dispoziție, din acest an, un sistem de ticketing. Instituția a scos la licitație un contract în valoare de peste 370.000 de lei pentru achiziționarea de automate de bilete. 

Alexandru Chituță, purtătorul de cuvânt al instituției, spune că împreună cu acest sistem de ticketing muzeul va construi și un serviciu pentru biletele online.

„Este o chestiune de modernizare a Muzeului Național Brukenthal și de adaptare la noile condiții. Ideea este mult mai veche, însă doar anul acesta ni s-a aprobat buget de la Ministerul Culturii pentru achiziționarea acestui sistem. Cu siguranță, va fi o optimizare a cozilor. Tot anul acesta, ne propunem să avem și un serviciu de bilete online. Dacă licitația va decurge bine, sperăm ca în acest an vor fi implementate”, a spus Alexandru Chituță pentru Turnul Sfatului.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare la licitație este 6 iunie 2022, iar perioada minimă pe parcursul căreia ofertantul trebuie să își mențină oferta este 2 septembrie 2022.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus