Duminică,
26.06.2022
Partial Noros
Acum
21°C

VIDEO Reparația rosturilor de dilatație de pe Viaductul Aciliu pe A1 se apropie de final

VIDEO Reparația rosturilor de dilatație de pe Viaductul Aciliu pe A1 se apropie de final

Reparația rosturilor de dilatație de pe Viaductul Aciliu pe A1 se apropie de final, anunță reprezentanții DRDP Brașov. Lucrările au început în 16 mai, iar traficul a fost închis complet pe sensul Sebeș - Sibiu, între nodurile Cunța și Săliște. Circulația se desfășoară deviat pe DN1. 

Operațiunea va dura aproximativ trei săptămâni, anunța DRDP Brașov în 16 mai. În acest interval vor fi executate și alte lucrări de reparație atât la îmbrăcămintea asfaltică, precum și la sistemele de siguranță rutieră pe tronsonul restricționat.

CNAIR estimează că lucrările de înlocuire a rosturilor de dilatație se vor încheia pe 4 iunie. ”Perioada de execuție estimată a lucrărilor (16 mai 2022 – 4 iunie 2022) la viaductul Aciliu poate varia în funcție de condițiile atmosferice”.

Citește și Autostrada A1, viaductul de la Aciliu: mâine se deschide o cale, luni se închide cealaltă, pe 21 de km de autostradă

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Adrian

Acum 1 lună

se vede un dispret total pt cetatean...se putea face deviere tot pe autostrada fara deviere pe DN1..drumul mortii... cum naiba sa închizi atatea saptamani ditamai coridorul 1 Paneuropean pt niste nimicuri de rosturi de dilatatie? Incredibil cat miserupism si incompetenta...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus