Miercuri,
10.08.2022
Innorat
Acum
18°C

FITS 2022: S-au vândut peste jumătate din biletele disponibile. Constantin Chiriac: „Bateți-vă să luați un loc”

FITS 2022: S-au vândut peste jumătate din biletele disponibile. Constantin Chiriac: „Bateți-vă să luați un loc”

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu va avea loc în perioada 24 iunie-3 iulie, iar tema aleasă pentru acest an este Frumusețea. Până în momentul de față, s-au vândut 12.000 de bilete din cele 20.000 disponibile.

Constantin Chiriac, directorul Teatrului Național Radu Stanca și președintele Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, a declarat într-o conferință de presă organizată azi, 2 iunie,faptul că numărul de vânzări de bilete este unul impresionant, deși mai sunt mai bine de trei săptămâni până la începerea evenimentului.

„Din cele 20.000 de bilete s-au vândut 12.000. Este enorm. Niciodată nu s-au vândut atât de multe înainte de festival. Dragii noștri, din Sibiu, din România, de pretutindeni, bateți-vă să vă luați un loc sau încercați să ajungeți în unul din hotelurile care va avea transmisiuni live în așa fel încât să puteți să vedeți spectacolele pe care noi le transmitem de aici”.

Biletele pentru spectacolele fizice și online care vor avea loc în acest an la Festivalul Internațional de Teatru sunt puse  în vânzare pe www.sibfest.ro.

Citește și: FITS 2022: S-au pus în vânzare biletele pentru ediția din acest an

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus