Sâmbătă,
20.07.2024
Partial Noros
Acum
30°C

VIDEO - Nodul rutier pe autostradă, la Șelimbăr, prinde contur. Când se vor finaliza lucrările

VIDEO - Nodul rutier pe autostradă, la Șelimbăr, prinde contur. Când se vor finaliza lucrările

Cele mai noi imagini video aeriene arată că lucrările la nodul rutier pe autostradă, la Șelimbăr, avansează într-un ritm bun.

Noul nod rutier, care practic leagă centura Sibiului de lotul 1 al autostrăzii Sibiu-Pitești, prinde contur. Totodată, aici va fi construit și un sens giratoriu pe drumul național, cu scopul de a facilita accesul șoferilor către și dinspre Cisnădie.

În plus, lotul de autostradă Sibiu-Boița se apropie de finalizare, stratul de asfalt și unele elemente de siguranță rutieră fiind deja realizate în mare măsură, după cum se poate vedea și în imaginile de mai jos.

Lucrările la acest nod rutier au început în primele zile ale lunii iunie, fiind estimate a dura până în luna august.

Reamintim că lucrările la tronsonul de autostradă Sibiu-Boița, lotul 1 din autostrada Sibiu-Pitești, se desfășoară conform graficului, constructorul estimând că până la finalul anului tronsonul va fi deschis circulației.

Secţiunea 1 Sibiu – Boiţa are o lungime de 13,17 km și are termen contractual de finalizare 2023.

Sursa video: Youtube Radu Ignat

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Dumitru

Acum 2 ani

o harta (sau macar link catre) face cat un articol de 1000 de....

Raspunde

Cornel Sibianul

Acum 2 ani

VIDEO - Nodul rutier pe autostradă, la Șelimbăr, prinde contur. Când se vor finaliza lucrările https://www.turnulsfatul Ștefan Dobre, în calitate de sibian băștinaș, eu știu că nodul rutier Șelimbăr leagă Șelimbărul și Cisnădia de lotul 1 al autostrăzii Sibiu - Pitești. Lotul 5 este Curtea de Argeș - Pitești și este amplasat mult mai departe, în județul Argeș. Unde ți-a fost capul când ai scris relatarea de presă?

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus