Joi,
30.06.2022
Cer Senin
Acum
26°C

Problemele de la viaductul Săcel nu sunt atât de mari cum se credea. Se circulă pe două benzi

Problemele de la viaductul Săcel nu sunt atât de mari cum se credea. Se circulă pe două benzi

După ce aseară s-a blocat accesul pe banda 2 și pe cea de urgență, în apropierea viaductului Săcel, de pe A 1, astăzi, Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov (DRDP) anunță că se poate circula pe banda 2, însă se menține o restricție de viteză de 60 de kilometri la oră.

”Centrul de coordonare și întreținere Săliște din cadrul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov (DRDP) a inspectat în această dimineață rosturile de dilatație de la viaductul Săcel dinainte de intrarea în tunel pe Autostrada A 1 Sibiu – Săliște, în urma inspecției s-a luat decizia ca restricțiile de circulație să fie ridicate parțial.

Din fericire problemele de acolo nu sunt chiar atât de grave cum păreau la prima vedere, este necesară închiderea totală a benzii de urgență, însă pe celelalte două benzi se poate circula, într-adevăr, cu o restricție de viteză de 60 km la oră, asta până când vom găsi soluții pentru remedierea problemelor de acolo. Rosturile de dilatație de aici sunt destul de vechi, au 10 ani și și din acest motiv presupunem că au apărut aceste probleme. Până atunci ne bazăm pe înțelegerea șoferilor și îi rugăm să respecte restricțiile de acolo”, a transmis purtătorul de cuvânt al DRDP Brașov, Robert Elekes.

Centrul Infotrafic avertiza marţi seară că există pericol de accidente pe A 1, în zona viaductului Săcel, după ce rosturile de dilataţie şi-au mărit spaţiul din cauza căldurii. În zonă au fost impuse restricţii de trafic, în sensul blocării benzii de urgență și a benzii 2.

”Pentru prevenirea accidentelor rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să crească distanţa de siguranţă între autovehicule şi să se asigure temeinic înaintea schimbării direcţiei”, a transmis Infotrafic.

Așadar, pe acest sector de drum rămâne închisă în totalitate banda de urgență, iar pe celelalte benzi se circulă cu o limitare de viteză de 60 km/h.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus