Miercuri,
10.08.2022
Ploi Scurte
Acum
19°C

Sibiancă moartă în urma infectării cu SARS CoV-2. Al doilea deces în județ din luna iunie

Sibiancă moartă în urma infectării cu SARS CoV-2. Al doilea deces în județ din luna iunie

O femeie de 82, vaccinată, a decedat ieri în urma infectării cu noul coronavirus, anunță DSP Sibiu. Era internată în secția ATI a Spitalului Clinic Județean Sibiu și este sibianul cu numărul 1.877 decedat în urma infectării, de la începutul pandemiei.

Acesta este cel de-al doilea caz de deces asociat Covid în această lună.

În 8 iunie, un bărbat de 88 de ani, și el tot vaccinat, a decedat la Mediaș. Se afla internat la spitalul de aici, într-o secție non-ATI.

Conform datelor transmise de Ministerul Sănătății, în 19 iunie, în județ erau internate cu Covid 16 persoane, dintre care 2 copii. Un pacient se afla în secția de terapie intensivă, cel mai probabil pacienta decedată ieri.

Datele legate de Covid (număr de cazuri, incidență) nu se mai transmit zilnic, așa cum se proceda până acum, ci doar săptămânal.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus