Miercuri,
10.08.2022
Innorat
Acum
18°C

S-a redeschis circulația pe podul de pe șoseaua Alba Iulia

S-a redeschis circulația pe podul de pe șoseaua Alba Iulia
Primăria Municipiului Sibiu anunță redeschiderea cicrculației pe podul peste Cibin de pe Șoseaua Alba Iulia. Conform unei postări făcute pe pagina de facebook a instituției, constructorul a finalizat lucrările pentru care a fost necesară închiderea mai repede decât a prevăzut inițial.
 
Primăria amintește că prin această investiție  se va înlocui partea din amonte a podului cu o construcție nouă, cu trei benzi, din care una va asigura o legătură directă spre str. Maramureșului, se va consolida partea din aval​ a podului, printr-o nouă structură de susținere și modernizarea completă a carosabilului și trotuarelor, se vor amenaja piste pentru biciclete în ambele sensuri și se va monta un nou sistem de iluminat public, inclusiv arhitectural.

 

Este a doua oară când traficul peste Cibin pe șoseaua Alba Iulia a fost închis complet, după restricțiile de la începutul lunii mai, când au avut loc lucrări de mutare a rețelelor. Acum traficul a fost închis pentru demolarea vechiului pod din amonte, în locul căruia va fi ridicat un nou pod cu trei benzi (una dedicată virajului la dreapta, pe strada Maramureșului).

Lucrările ar urma să fie finalizate în aprilie 2023. Până atunci traficul ar mai urma închis total de câteva ori.

 
 
Sursă foto: Primăria Municipiului Sibiu/Facebook

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Nb

Acum 1 lună

Si? O sa asfalteze si podul asta tot in valuri? Macar sa fie asa in ton cu restul orasului. Valuri valuri peste tot
Raspunde

Bibi

Acum 1 lună

Valurile cibinului
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus