Vineri,
26.04.2024
Parțial Noros
Acum
6°C

Primăria alocă 24 de polițiști locali pentru FITS. ”Aceștia vor purta uniforma de serviciu”

Primăria alocă 24 de polițiști locali pentru FITS. ”Aceștia vor purta uniforma de serviciu”

Reprezentanții administrației locale anunță că Serviciul Poliție locală a alocat, în medie, 24 de polițiști pe zi pentru evenimentele celui mai mare festival al Sibiului. Cel de Teatru.

Primăria Sibiu anunță că Poliția locală va asigura buna desfășurare a FITS alături de Poliția municipală și de Jandarmerie, ”colaborarea urmând să se desfășoare prin intermediul dispeceratului”. ”Zilnic, în medie, vor fi angrenați în astfel de acțiuni 24 de polițiști locali care vor fi prezenți la aproximativ 30 de locații indoor sau outdoor în care se vor desfășura spectacolele. Aceștia vor purta uniforma de serviciu, astfel că orice participant la Festival li se poate adresa pentru a fi îndrumat sau ajutat. Reamintim pe această cale și numărul de telefon al dispeceratul Poliției Locale 0369/911, disponibil non-stop cetățenilor”, se arată într-un comunicat remis cititorilor Turnul Sfatului.

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu începe vineri, 24 iulie, și se încheie în 3 iulie.

Citește și FITS 2022: Cele mai căutate evenimente care vor umple străzile din centrul orașului

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus