Vineri,
07.10.2022
Cer Senin
Acum
20°C

FOTO VIDEO Cerere inedită în căsătorie în Piața Mică. Dans, muzică și baloane albe

FOTO VIDEO Cerere inedită în căsătorie în Piața Mică. Dans, muzică și baloane albe

Ziua de 15 iulie a fost una specială pentru Amalia Cerbu și Sergiu Opriș. Alături de prieteni și familie, Sergiu a pregătit un moment special și a cerut-o în căsătorie pe Amalia în Piața Mică a Sibiului.

În jur de 50 de persoane au fost astăzi complicii lui Sergiu. Tânărul a ales să-și ceară iubita de soție într-un fel inedit, pregătind alături de prieteni și de familie o coregrafie pe melodia Time of my life – Dirty Dancing. Toată lumea a fost îmbrăcată în alb și pe cer au fost înălțate baloane de aceeași culoare.

Amalia și Sergiu sunt împreună de peste un an și așteaptă un copil. Nunta  o au programată pentru data de 12 august. „Suntem împreună de un an și o lună. Bănuiam, dar nu eram 100% sigură că mă va cere. Sunt emoționată. Avem nunta planificată în 12 august și tot atunci vom dezvălui și sexul copilului”, a spus tânăra pentru Turnul Sfatului.

Alături de cei care i-au fost parteneri de dans, Sergiu a lucrat la coregrafie timp de câteva săptămâni. A avut emoții întrucât mai avusese planificată o cerere în căsătorie, dar Amalia aflase despre ea.

„Am lucrat câteva săptămâni la coregrafie. Am avut emoții, nu prea voia să o scot la restaurant, de-abia a ieșit din casă. Întâmplarea a fost altfel. Am planificat-o acum șase luni și trebuia să se întâmple cu totul altfel. Într-o noapte am plecat la mare doar băieții. S-a gândit că vrea să-mi citească jurnalul și în jurnal era tot scenariul meu pentru cererea de dinainte. Când am ajuns acasă mi-am dat seama că știa că urmează să o cer în căsătorie. Vă dați seama că am refăcut tot scenariul și cum puteam să-l fac altfel decât cu prietenii și familia. Am avut emoții pentru că a fost nevoie de multă organizare”.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

???

Acum 2 luni

Unde mi-e comentariul? Publicați doar ce va convine. Comentariul meu se referea la fitzele aiurite ale unora.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus