Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Muniție neexplodată găsită de un bărbat, într-o pădure din Poplaca

Muniție neexplodată găsită de un bărbat, într-o pădure din Poplaca

Echipa pirotehnică a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu a intervenit sâmbătă, în zona de pădure a localității Poplaca, pentru asanarea unui proiectil exploziv antitanc de calibrul 77 mm în vederea transportării, depozitării și distrugerii ulterioare. Acesta a fost găsit de un sibian, în timp ce se plimba prin pădure.

Pirotehnicienii sibieni informează cetățenii să manifeste prudență la identificarea unor elemente de muniție rămase neexplodată și să apeleze numărul de urgență 112.

În cazul în care descoperiți muniţie rămasă neexplodată, respectați următoarele măsuri de prevenire:

-nu atingeți aceste elemente

-nu le loviți sau nu le mișcați din locul în care le-ați găsit

-nu încercați să le demontați componentele muniţiei sau le transportați, depozitați în locuinţe, la locul de muncă ori în depozite de fier vechi

-anunțați ISU sau Poliţia prin telefonul de urgenţă 112, pentru a interveni în vederea ridicării şi neutralizării acestor elemente

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus