Miercuri,
28.09.2022
Ceata
Acum
7°C

VIDEO – Un canal refulează în apropierea unui loc de joacă. Părinte: Se vede hârtia igienică și miroase dezgustător

VIDEO – Un canal refulează în apropierea unui loc de joacă. Părinte: Se vede hârtia igienică și miroase dezgustător

Un părinte a semnalat luni, în jurul prânzului, o imagine deranjantă apărută în vecinătatea unui loc de joacă de pe Valea Săpunului.

Persoana a semnalat redacției faptul că dintr-o gură de canal țâșnește apa, aducând cu ea dejecții și degajând un miros neplăcut. Dat fiind faptul că situația s-a petrecut în apropiere de Valea Săpunului, există chiar suspiciunea că deversarea ar fi fost intenționată și ilegală.

”Se vede cum țâșnește apa și aduce cu ea dejecții, hârtie igienică... miroase dezgustător. În apropiere se află un loc de joacă și viitoarea grădiniță a comunei Șelimbăr”, spune persoana care ne-a trimis sesizarea pe adresa redacției.

Reporterul Turnul Sfatului a luat legătura cu reprezentanții companiei Apă Canal Sibiu, care imediat au trimis o echipă la fața locului pentru a evalua situația. Concluzia specialiștilor este că în zonă s-au aruncat în sistemul de canalizare șervețele umede, pungi din plastic și alte obiecte care nu au ce căuta în canalizare. Drept urmare conductele s-au înfundat și canalul refulează.

”Situația este avută în vedere și va fi remediată cât mai repede posibil. Din păcate, este o problemă care se întâmplă mai des decât ne-am dori și ea pornește de la faptul că se aruncă în sistemul de canalizare lucruri care nu au ce căuta acolo. Uneori se mai înfundă și trebuie intervenit. Dăm asigurări persoanei care realizat imaginile că vom lua măsuri cât mai rapid”, au transmis redacției Turnul Sfatului reprezentanții Apă Canal Sibiu SA.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Sparrow

Acum 2 luni

Pārintele pare ultragiat de faptul cā hârtia igienica folosita si canalul plin de dejectii miros dezgustātor. Dar cum ar trebui sā miroasa?
Raspunde

Sile Bondoc

Acum 2 luni

Acelasi lucru se intampla si in Sub Arini si tot “servetelele” sunt vinovate; Apa Canal avizeaza tot felul de aberatii, doar unii proiectanti fiind agreati (alo, frau Fodor?); sa-l asiguri doar pe fel ce a filmat că faci și dregi e ca si cum ne-ai înjura pe ceilalți, care nu mai contăm. In rest, sa ne bucuram de facturi marite si de servicii (s)cazute…
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus