Joi,
08.12.2022
Ceata
Acum
2°C

Pizza ca-n Italia, la Sibiu. S-a deschis Pizzeria Napoli

Pizza ca-n Italia, la Sibiu. S-a deschis Pizzeria Napoli

Iubitorii de pizza trebuie să știe că în Sibiu s-a deschis un nou loc destinat acestui preparat italienesc. Este vorba despre Pizzeria Napoli, de pe strada Gladiolelor, numărul 1, care promite o pizza autentică, ce ne va duce pentru o clipă cu gândul la Italia și la preparatele ei. 

Pizzeria Napoli s-a deschis în urmă cu o lună din dorința de a aduce în orașul nostru gustul pizzei autentice italienești. „Am ales să deschidem pizzeria pentru că am fost de mai multe ori în Napoli și ne-a fascinat această idee, de a avea o pizzerie a noastră. Am încercat să facem pizza exact cum se face acolo, de la ingrediente, până la cuptor”, arată reprezentanții noii pizzerii din Sibiu.

Diferența este dată de ingrediente

După cum explică aceștia, pizzeria se diferențiază de altele din Sibiu prin ingredientele specifice italienești, prin cuptorul în care este preparată, prin atenția la detalii.

„Vorbim despre o pizza autentică napoletană. Ingredientele sunt autentice, cuptorul este autentic. Pizza napoletană este una cu totul aparte, inclusiv făina este autentică, specială pentru prepararea ei. În ceea ce privește restul ingredientelor, avem un furnizor care le aduce pentru noi din Italia”, mai arată aceștia.

Ce tipuri de pizza putem alege  

La Pizeria Napoli avem de ales din  mai multe feluri de pizza. Putem alege dintre Margherita Buffala, Marinara, Prosciutto Cotto, Prosciutto Cotto e Funghi, Stagioni, Quatro Formaggi, Capriciosa, Vela Nostra, Diavola, Salsicia, Con verdure, Golfo di Napoli, Prosciutto Crudo, Romana sau Foccacia.

„În săptămânile următoare, meniul urmează să se diversifice, iar la sortimentele deja existente vom mai adăuga și altele. Totodată, oamenii trebuie să știe că ne găsesc pe Tazz, dar și pe Glovo”.

Dacă sunteți interesați să urmăriți activitatea noii pizzerii, o puteți face pe pagina de facebook Pizzeria Napoli Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

3 comentarii

Nonick

Acum 4 luni

Deci avem in Sibiu: - Pizzeria Napoli (asta din articol) - Antico Napoli (pe Somesului) - La pizza napoletana (Piata Mare) La toti e "diferit de restul", la toti e "cu ingrediente si retete ca in Napoli". Mai imprastiat, baieti.
Raspunde

Muresan

Acum 3 săptămâni

Bine zis! Mai rasfirati, baieti, mai rasfirati! oricum nu le-as gusta nici gratis! Pizza - mancarea saracului!
Raspunde

Ionica

Acum 4 luni

Arata foarte bine, felicitari si succes!

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus