Luni,
26.09.2022
Ploi Scurte
Acum
12°C

Horeka by Roweb îți oferă 8 motive pentru a avea un meniu digital în restaurantul tău din Sibiu

Horeka by Roweb îți oferă 8 motive pentru a avea un meniu digital în restaurantul tău din Sibiu

Criza de personal din HoReCa afectează restaurantele și nu numai. Cum poate fi ajutat sectorul ospitalier din România să nu piardă teren în fața acestei situații? Prin utilizarea tehnologiei. De exemplu, prezența codurilor QR pentru meniuri digitale în restaurante este o metodă rapidă și eficientă de a facilita comunicarea dintre ospătari și clienți, de creștere a satisfacției clienților, dar și de promovare gratuită a brandului de restaurant. Horeka by Roweb este o soluție digitală completă pentru restaurante și include atât opțiuni pentru livrări, rezervări, management clienți, marketing, dar și meniu digital, cu opțiune de comanda direct de la masă. Iar vestea bună este că Horeka nu percepe taxe din vânzări! Toți banii câștigați de tine prin intermediul tehnologiei sunt ai tăi, cu zero comision.

Sibiul, un oraș plin de turiști. Mâncare bună, restaurante pline

În Sibiu există sute de localuri care s-au redeschis post pandemie și sunt pline de turiști români și străini, dar și de clienți locali. Aceste spații, unde oamenii vin să mănânce și să se relaxeze sunt adevărate furnicare. Unii vin, alții pleacă. Dar câți dintre ei sunt cu adevărat fericiți cu alegerea pe care au făcut-o?

Horeka by Roweb te ajută să ai clienți fericiți

Gândită ca o suită de servicii digitale pentru restaurantele din România, Horeka este o soluție 360, oferind peste 20 de module cu opțiuni, care sunt conectate între ele, sincronizate în timp real și comunică în mod automat.

Proiectul Horeka a fost lansat de compania piteșteană Roweb, în vremuri în care industria HoReCa a avut mult de suferit. Într-adevăr, există pe piață și soluții similare, însă la Horeka vei găsi un pachet complet pentru nevoile restaurantului tău. Printre cele mai populare servicii ale soluției dezvoltate de Roweb, se numără:

  •  Crearea unui website de tip eCommerce sau integrarea celui existent cu Horeka
  • Crearea unei aplicații mobile pentru restaurant
  • Configurarea unui meniu digital inteligent cu opțiune de comandă de la masă
  • Aplicație CRM pentru gestionarea vânzărilor online, clienților și angajaților
  • Programe de fidelizare clienți și marketing online
  • Integrare cu orice tip de POS
  • Integrare cu platforme de delivery, precum Glovo.

Roweb este o companie de dezvoltare software, cu o experiență de peste 18 ani în proiecte business to business, creare aplicații și soluții pentru companii din întreaga lume.

„Dorim să folosim experiența noastră profesională acumulată în toți anii acești ani și în dezvoltarea soluțiilor software pentru industria HoReCa din România. Prin soluția digitală Horeka vrem să aducem o schimbare în România, să fim alături de administratorii de restaurante și să-i ajutăm să-și eficientizeze activitatea și să-și mărească profitul afacerilor, în mod considerabil, ” mărturisește Mirel Ionescu, CEO Horeka și  Managing Partner la Roweb.

Cofondatorii Horeka: Mirel Ionescu (stânga), Valentin Necșuleu (dreapta)

Horeka by Roweb este o soluție digitală completă care ajută restaurantele să aibă o modalitate mult mai eficientă de comunicare cu cei care le sunt clienți, fie online, fie offline. De curând a fost lansat un nou modul - Horeka Quick, care facilitează comunicarea dintre angajați și clienți prin funcționalitatea comenzii direct de la masă și a meniului digital inteligent.  

Meniul digital Horeka și comanda de la masă

Pentru a putea avea un meniu digital cu opțiunea de comandă de la masă, nu este necesară instalarea unei aplicații. Clienții scanează un cod QR cu telefoanele lor și meniul se deschide instant, în browser. 

Clienții navighează prin meniu și aleg preparatele apoi apasă pe butonul Cheamă Ospătar. La finalul mesei, pentru a nu mai pierde timpul așteptând ospătarul, clienții au posibilitatea să ceară nota cash/cu cardul. Astfel, o masă se eliberează mult mai repede și crește numărul de clienți într-o zi. 

Care sunt beneficiile dacă optezi pentru integrarea Horeka by Roweb în restaurantul tău? 

Ca patron de restaurant, cafenea, cofetărie, pub, terasă, sau local din industria HoReCa vrei să administrezi totul ușor și să rămâi pe profit. Dacă nu ai încă un meniu digital inteligent și posibilitatea de comandă de la masă, iată câteva dintre cele mai bune motive să implementezi și tu această funcționalitate cât de curând. 

  1. Comandă rapidă, chiar de pe telefoanele clienților 

Meniul digital este atractiv și interactiv deopotrivă. Prin simpla scanare a codului QR de pe masă, clienții adaugă preparatele în coș, apoi cheamă ospătarul direct la masă și pot cere nota de plată. Încurajezi astfel clienții să ia o decizie mult mai repede decât dacă i-ar explica ospătarul minute în șir cum arată preparatul. 

      2. Eficientizarea costurilor

Dacă nu mai printezi meniuri fizice, costurile se diminuează. Totodată, dacă trei ospătari pot face munca a patru ospătari, ai mai puține costuri cu personalul tău. De asemenea, cu un meniu digital îți crește profitul restaurantului, pentru că totul se desfășoară în viteză și toată lumea se bucură de o experiență plăcută. 

      3. Actualizarea meniului oricând, fără costuri suplimentare

Reduci din costurile de producție și din cele de tipărire a noilor meniuri sezoniere. Schimbi totul digital și orice modificare se aplică chiar atunci, în momentul în care ai făcut-o. Fără costuri suplimentare, poți actualiza meniul restaurantului tău cu Horeka, la nesfârșit!

      4. Timp de așteptare redus, cu erori umane minime

În momentul în care clientul este gata să comande, acesta cheamă ospătarul la masă, prin meniul digital al restaurantului tău. Eviți astfel timpul  îndelungat de așteptare, greșelile din partea personalului și inevitabil, frustrarea clientului dispare. 

      5. Creșterea satisfacției clienților tăi

În intervalul de timp în care este deschis restaurantul tău poți să servești mai mulți clienți și să le îmbunătățești experiența. Aceștia comandă repede, direct de la masă, prin meniul digital Horeka și mănâncă repede. Apoi pleacă, iar în locul lor vin clienți noi, gata să savureze cele mai bune preparate.

      6. Plasarea unor mesaje de marketing în meniul digital

Meniul digital Horeka îți permite să plasezi promoții sau coduri de reducere în dreptul anumitor produse din meniu. Scoți în evidență cele mai fierbinți preparate ale sezonului, fără să angajezi o agenție de marketing care să facă asta pentru tine.

      7. Meniul digital te ajută să menții un mediu sigur în restaurantul tău

Cu pandemia care a afectat puternic sectorul HoReCa și nu numai, toată lumea se ferește să atingă aceleași obiecte. Cu un meniu digital, se evită plimbarea meniurilor din mână în mână prin tot restaurantul și fiecare client se bucură de propria lui experiență, în liniște. 

      8. Construirea unui brand de restaurant cu ajutor feedbackului

Clienții care se simt bine în restaurantul tău sunt și cei care îți pot lăsa feedback pozitiv pe rețelele sociale. Aceasta este o metodă gratuită, prin care creezi un brand de restaurant în mediul online, bazat pe experiențe reale. 

De ce să implementezi un meniu digital în restaurantul tău?

Meniul digital este de fapt o experiență mai bună atât pentru clienții, dar și pentru angajații tăi. Ușor de înțeles, rapid de ales preparatele dorite. Informațiile din meniu sunt mereu la zi - nu trebuie să cheltui alți bani ca să modifici ingrediente, imagini sau să ștergi preparate, așa cum se întâmplă în cazul meniurilor printate.

Poți plasa promoții speciale, pe care clientul le vede imediat și astfel eficientizezi timpul ospătarului tău. Cu integrările potrivite, meniul digital te poate ajuta să-ți faci brandul de restaurant mai vizibil, mai cunoscut în mediul online și să-ți crești vânzările, dar și satisfacția clienților.

Programează și tu acum un demo gratuit cu echipa Horeka sau contactează un consultant la numărul de telefon 0723 388 888 și vei vedea exact cum te poate ajuta soluția digitală completă să-ți eficientizezi angajații și să-ți crești brandul de restaurant.  

Imagine principală Envato Elements, prelucrată

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus