Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Universitatea din Sibiu anunță noi patru programe de studii. Pentru unele deja începe admiterea

Universitatea din Sibiu anunță noi patru programe de studii. Pentru unele deja începe admiterea

Conducerea Universității „Lucian Blaga” din Sibiu anunță că în oferta educațională au fost introduse patru noi programe de studiu.

Acestea sunt următoarele:

Medicină (în limba engleză) – program de licență

Balneofiziokinetoterapie și recuperare – program de licență

Informatică economică (în limba engleză) – program de licență

Psihologia muncii și organizațională. Diagnoză și intervenție ocupațională – program de master

Reprezentanții ULBS spun că cei interesați se vor putea înscrie pentru admiterea din toamnă la două dintre aceste specializări.

”Astfel, ULBS va scoate la concurs în sesiunea de admitere din luna septembrie a acestui an locuri la cele două programe de licență din cadrul facultății de Medicină, Medicină (în limba engleză) și Balneofiziokinetoterapie și recuperare, urmând ca de anul viitor să se organizeze concurs și pentru celelalte două programe. Pentru mai multe detalii precum și numărul de locuri scoase la concurs la toate specializările noastre, vă rugăm să consultați pagina https://admitere.ulbsibiu.ro”, spun reprezentanții ULBS.

84 mil. de euro: a fost prezentat complexul sportiv al ULBS din Șelimbăr, botezat Arena Universitară. ”Acest proiect nu se va opri aici” VIDEO și FOTO

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1389

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Munteanu

Acum 1 an

Sa spunem ca medicina si kinetoterapia mai sunt ce sunt, dar celelalte dau scot someri cu diplome...Se propun noi programe de studiu ca sa aiba unii ore si portofelul plin...
Raspunde

Emil

Acum 1 an

Merg in politica.
Raspunde

CA

Acum 1 an

''Medicina in limba engleza'' este o fabrica de incompetenti... acolo vin fie cei mai slabi romani (uneori chiar copiii de medici), fie straini ajunsi in Romania pt o diploma cumparata cu cateva mii de euro... Este si o cale de a se intra la medicina fara examen corespunzator, dupa care daca stii pe cine trebuie poti fi transferat la Medicina in limba romana. Sunt curios cine va preda aceste materii... cadrele didactice se bazau mereu pe rezidenti sa le traduca articolele si posterele pentru conferinte :))) Chiar am vrea o scurta demonstratie a amantelor, rudelor si cunostintelor care vor preda in engleza :))))
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus