Joi,
28.09.2023
Cer Senin
Acum
10°C

Opt cadre didactice de la Școala Nr. 8 din Sibiu au ajuns în Finlanda pentru un schimb de experiență

Opt cadre didactice de la Școala Nr. 8 din Sibiu au ajuns în Finlanda pentru un schimb de experiență

În prima parte a lunii iunie, opt cadre didactice ale Școlii Gimnaziale nr.8 Sibiu au participat în Finlanda la cursul de formare ,,Digital Ways- Coaching strategies for transformative new learning technologies” (Căi digitale - strategii pentru noile metode de învățare). Este vorba despre un curs organizat în cadrul proiectului Erasmus + KA1, finanțat de Uniunea Europeană.

Principalele activități din agenda celor opt profesori au fost prezentarea contextului socio culural, istoria din spatele succesului educațional finlandez, primul modul fiind „Cadru Mental de la Gaming la Game Based Learning”, învățarea dirijată de elev ( Self Learning, Student Agency), robotică și dezvoltarea emoțională și abilitățile umane și profesionale pentru susținerea unui Ecosistem digital al școlii.

Programul este susținut de către trainerul Andreea Gatman și s-a finalizat cu un certificat de participare pentru 40 de ore, eliberat în parteneriat cu furnizorul finlandez de formare EUNEOS OY.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus