Duminică,
02.10.2022
Cer Senin
Acum
14°C

Știrile zilei de 22 august: accident tragic pe Valea Oltului, pericol de inundații și povestea tânărului care a adus la Sibiu Street Workout-ul

Știrile zilei de 22 august: accident tragic pe Valea Oltului, pericol de inundații și povestea tânărului care a adus la Sibiu Street Workout-ul

Cele mai importante știri din ultimele 24 de ore, în Sibiu:

Turnul Sfatului vă face cunoștință cu Florentin Cismaru Băcanu sau Flo, cum îi spun prietenii – cel care a adus în Sibiu Street Workout-ul sau antrenamentul urban. De cel puțin cinci ani promovează acest sport și a reușit să adune o comunitate de 54 de membri. Pot fi văzuți zilnic, de luni până vineri, de la ora 16.00, în Parcul Sub Arini, în apropiere de Stadionul Municipal, antrenându-se cu greutatea propriului corp.

O familie a pierit în această dimineață, într-un tragic accident, pe Valea Oltului. Doi tineri soți și copilul lor de doar un an și trei luni se aflau într-o mașină care a intrat pe contrasens și s-a izbit de un TIR care se îndrepta spre Sibiu.

Administrația Națională de Meteorologie a transmis o nouă avertizare de ploi însemnate cantitativ și instabilitate atmosferică accentuată, valabilă până mâine seară. Totodată, sunt în vigoare două coduri – galben și portocaliu – de inundații, valabile și pe raza județului nostru.

41 de cazuri noi de infectare cu SARS CoV-2 au fost raportate în județul Sibiu în ultimele 24 de ore, din puțin peste 200 de teste efectuate. Județul Sibiu are în acest moment o incidență sub 5 cazuri la mia de locuitori.

„Două familii care încearcă să se ierte şi să meargă mai departe. Se caută vinovaţi, se caută poveşti justificatoare pentru destinul lor, se caută răspunsuri. Îşi îndreaptă degete arătătoare către cel din faţă pentru a se putea elibera de povara vinovăţiei” - spectacolul „MASS” va fi prezentat în premieră, pe 9 septembrie, la Fabrica de Cultură.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 752

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus