Sâmbătă,
24.02.2024
Innorat
Acum
12°C

Începe Sibiul de Odinioară - Patru zile de concerte cu N&D, Sweet Kiss și Body&Soul  - Retro party și experiențe unice recreate în Parcul Tineretului

Începe Sibiul de Odinioară - Patru zile de concerte cu N&D, Sweet Kiss și Body&Soul  - Retro party și experiențe unice recreate în Parcul Tineretului

Toamna începe în Parcul Tineretului. A noua ediție Sibiul de Odinioară aduce patru zile de muzică retro, amintiri, mâncare de festival și surprize pentru toate vârstele. Atmosfera va fi ”alimentată” de concerte cu trupele N&D, Body & Soul și Sweet Kiss precum și de DJ-ii Codi Reivs, Mirror DJs, Geo Da Silva și Vali Bărbulescu. 

E 1 septembrie - ești bucuros că e încă vacanță, iar entuziasmul te face să îți asculți muzica preferată, însă în haosul de CD-uri, decizi să faci lumină. Iei carioca în mână și începi să notezi pe ele numele artiștilor preferați. În celălalt colț al casei mama încă se chinuie să învârtă un disc negru pe platan. Câtă sincronizare...păcat că zgomotul de la televizorul mare al vecinilor e mai puternic. De fapt e Goool! Hagi a marcat din nou, așa că nu te superi pe gălăgia lui nea’ Nelu. Ai fi băut un suc cu acid, din ăla oranj, cu gust de portocale, dar din bucătărie, tata zice că s-a terminat sifonul, așa că....te încalți rapid și fugi la prăvălie.

Stai! De fapt, nu fugi atât de repede! Asigură-te că rămâi patru zile să fii părtaș în oracolul ultimei generații cu cheia la gât. Sibiul de Odinioară te invită să călătorești în timp, să îți amintești de anii 80-90 și asta pentru că, povestea de mai sus a fost doar un scenariu din copilăria multora dintre voi. Vă invităm să recreem împreună și alte experiențe și amintiri de altădată. 

Una dintre ele ni-l readuce aproape pe Geo Da Silva, cu piesa ”Do it like a truck”, care ne condimentează întâlnirea cu multă mâncare bună, pe care o găsești la cele 15 food-truck-uri prezente în Parcul Tineretului. Vita și brânza de altădată, asezonate cu guacamole, cu sau fără salsa, ne poartă aromele spre primele picanterii ale gastronomiei actuale oferite de cei de la ”Mizilicuri”.

Lăsăm micii de odinioară în camping și îi înlocuim de această dată cu un mare Bavarez – XXL, de la ”Bătrânu Sas”. Invitația la eveniment e lansată și de N&D cu care, din anii 90 încoace, am fredonat ”Vino la mine” la fiecare petrecere, pe litoral, pe casetă, sau în playlistul din Winamp, așa că...nu facem excepție nici la Sibiul de Odinioară.

Și...că tot vorbim de litoral, tocmai de acolo vin și cei de la Arome Healthy Bar. Ați ghicit! Așa cum le spune și numele, nu, nu ne oferă sucuri la plic și nici sifon cu siropuri sintetice, ne pun pe masă fresh-uri și smoothie-uri din fructe proaspete, cu arome 100% naturale – numai bune pentru copii și pentru un plus de energie.

Surprize pentru copii și distracție maximă pentru toată lumea

Și tot pentru copii, mirosul de turtă dulce, pregătită special de ei, va parfuma atmosfera.

Iar dacă ați uitat cumva de hiturile de altădată de pe Atomic, au de grijă să ne amintească de ele cei de la Sweet Kiss și Body & Soul, care au spus ”Prezent!” la catalogul evenimentului.

Nu mai rămân decât deliciile evenimentului, de la clasicul tiramisu de altădată la clătitele pline de savoare și arome la care înainte mai mult visam decât testam. Ferrero Rocher, Kinder și Snikers vor fi acum la îndemână în variante românești și americane datorită celor de la Mimi’s Delices.

Dacă deja îți par multe, află că e doar o parte din ceea ce ți-am pregătit. Vă spunem doar atât: DJ Codi Reivs, Vali Bărbulescu și Mirror DJs. Cu toții au de grijă să ne simțim ca la o adevărată petrecere disco de odinioară. Luminile retro, lampioanele și alte surprize se descoperă doar la fața locului. Așa că…absențele nu se motivează! Ți-am pregătit o bancă din care nu poți să lipsești, măcar pentru dorul copilăriei.

P.S. Facebook-ul și Instagramul se folosesc la eveniment doar ca să-ți reunești gașca în parc cu cele mai inspirate poze.  

Între timp, asigură-te că bifezi cel puțin o prezență în catalog, consultând programul complet al evenimentului:

Scena rămâne deschisă între orele 18.00 și 23.45.

1 septembrie:

DJ Codi Reivs

2 septembrie

DJ Codi Reivs

Geo Da Silva

N&D

3 septembrie

DJ Codi Reivs

Vali Bărbulescu

Body &Soul

4 septembrie

DJ Codi Reivs

Mirror DJs

Sweet Kiss

Copiii au zonele lor dedicate:

- program 12.00 – 22.00

Atelier de turtă dulce

Ateliere de Creație:

Pictură pe figurină de ipsos

Coronițe de Toamnă (Atelier senzorial)

Tablouri de Poveste (Craft)

Zona de gonflabile

Dragonul uriaș

Sponge Bob

Taur Rodeo

Darts uriaș

Cinsprezece food truck-uri potolesc foamea și setea gurmanzilor

Și de vi se face foame, sete sau poftă de ceva dulce, nu uitați că 13 truck-uri și-au pregătit deja meniurile.

Mizilicuri, Tom Cooks, Bavarezul XXL by Bătrânu Sas, WurstAholics, SchässBurger, Curcanul Înfoiat, Cryspiteria, Atelier de Paste, Mimi’s Delices, Thaice Cream, Olha Coffee, Arome Healthy Bar și WineNot, vor parca la propriu în arealul festivalului, pe parcursul celor patru zile de distracție de la Sibiul de Odinioară.

„Sibiul de Odinioară” este un eveniment cofinanțat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu și de Consiliul Județean Sibiu. Organizator,  Asociația Sibiul de Odinioară, cu sprijinul GLS România.

Partener de eveniment: Backyard

Eveniment susținut de Magnolia Residence și Shopping City Sibiu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus