Marţi,
04.10.2022
Innorat
Acum
12°C

O firmă din Ilfov va proiecta sala de sport și extinderea clădirii la Colegiul Pedagogic „Andrei Șaguna” din Sibiu

O firmă din Ilfov va proiecta sala de sport și extinderea clădirii la Colegiul Pedagogic „Andrei Șaguna” din Sibiu

Serviciul de Administrare a Unităților de Învățământ din Sibiu a atribuit unei firme din județul Ilfov contractul de proeictare pentru extinderea școlii și construcția unei săli de sport la Colegiul Pedagogic din Sibiu. Aceasta a câștigat licitația care avea ca obiect „Proiectare faza SF extindere corp scoala și sala de sport la Colegiul Pedagogic Andrei Șaguna", valoarea contractului fiind mai mică decât se menționa inițial în anunțul de participare.

Astfel, compania câștigătoare va avea în sarcină îndeplinirea următoarelor sarcini: întocmirea studiului de fezabilitate, inclusiv obținerea avizelor și acordurilor, constând în elaborarea documentației de avizare a lucrărilor; elaborarea expertizei tehnice; realizarea studiului topografic și a studiului geotehnic; precum și elaborarea de studii și documentații necesare obținerii la faza SF a avizelor solicitate prin Certificatul de urbanism și efectuarea demersurilor pentru obținerea efectivă a avizelor.

Citește și „Proiectele maratonului: Spațiu multifuncțional pentru elevi, în Colegiul Pedagogic”

Valoarea totală a achiziției, fără TVA, este de 167.200 lei, față de 193.277 lei cât era în anunțul de participare.

Câștigătorul licitației este compania ARTATELIERS PROJECT, cu sediul în Voluntari, județul Ilfov. Compania a fost fodnată în anul 2018 și are ca obiect de activitate „activități de arhitectură”. Pentru anul 2021 aceasta a raportat o cifră de afaceri de peste 2,8 milioane lei și un profit net de puțin peste 30.000 lei.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 493

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus