Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

Bărbatul care a bătut un câine la Cisnădie a fost reținut. Este cercetat penal pentru rănirea cu intenție a animalelor

Bărbatul care a bătut un câine la Cisnădie a fost reținut. Este cercetat penal pentru rănirea cu intenție a animalelor

Bărbatul prins de polițiști că a bătut un câine în zona orașului Cisnădie a fost reținut miercuri de polițiști pentru 24 de ore. Joi, 8 septembrie, acesta urmează a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive. 

"La data de 7 septembrie, ca urmare a administrării probatoriului în cauză, polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor Sibiu l-au reținut 24 de ore pe bărbatul care, la data de 5 septembrie a.c., ar fi lovit un câine în extravilanul orașului Cisnădie," transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

Citește și Un bărbat care a bătut un câine fără stăpân, prins de Poliția Animalelor. Are acum dosar penal

În 5 septembrie, în jurul orei 18,00, o persoană a sesizat Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu cu privire la faptul că un bărbat lovește un câine fără stăpân, pe un câmp din apropierea străzii Petre Antonescu din orașul Cisnădie.

La fața locului s-au deplasat în regim de urgență polițiști de ordine și siguranță publică, precum și polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor din cadrul I.P.J. Sibiu.

Presupusul agresor a fost identificat, este vorba despre un bărbat în vârstă de 45 de ani, din județul Bacău.

De asemenea, în zonă a fost găsit și câinele, care prezenta leziuni în zona capului și care, ulterior, a fost predat unei clinici veterinare în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză, la nivelul Biroului pentru Protecția Animalelor Sibiu, s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rănirea cu intenție a animalelor, în conformitate cu prevederile articolului 25, aliniatul 2, litera d) din Legea nr. 205/2004R.  

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

7 comentarii

Dragos

Acum 1 an

Domnul este din Moldova, acolo activitatile acestea sunt parte din normalitate...
Raspunde

Cristian Sibian

Acum 1 an

As vrea sa fie limitat fenomenul.Poate dispare..Am luat vaccin ca vecinii sa nu MAI ARDA PE BOT cainii mici(citeste catelusi) CONTRA la 'nu stiu exact ,parca jigodie dar asa e bine si las'ca stim noi ca asa se face din batrani'...L-au folosit marginenii?Va las sa ghiciti de trei ori... Uite frate un vas mic pt caini,da-i apa ca e cald...'Lasa ca se descurca el'....

Raspunde

Cristi

Acum 1 an

Felicitări Poliției pt. masurile luate. Sper ca judecătorul cauzei sa- și facă treaba la fel de bine
Raspunde

Kokos

Acum 1 an

N-ai sa vezi , o sa primeasca doar control judiciar.

Raspunde

Sibian

Acum 1 an

Apreciere si consideratie pentru persoana care a sesizat poliția si nu a rămas indiferenta la asa o cruzime. Iar monstrului aceluia de băcăuan sa-i fie aplicata pedeapsa maxima prevazuta de lege.

Raspunde

Ioio

Acum 1 an

Cinste cetateanului care nu a ramas indiferent! Bravo si felicitari ca ai sunat la politie! Cu siguranta multi ar fi gandit “lasa ca sigur suna altcineva!” Asta e un semn ca ne mai civilizam si noi. Nu ramaneti indiferenti cand vedeti o neregula, spuneti!

Raspunde

1

Acum 1 an

blugul tata si carourile, ce uniforma, ce echipament ! Asta-i nivelul lor, bah, dar din banii de haine ce va cumparati frate, tot blugi ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus