Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Director Scandia Sibiu: Se observă o tendință de consum a produselor economice în detrimentul celor mainstream sau premium

Director Scandia Sibiu: Se observă o tendință de consum a produselor economice în detrimentul celor mainstream sau premium

Directorul Financiar al companiei Scandia Food, Daniel Crișan, a declarat într-un interviu acordat publicației Profit.ro că în ultima vreme observă o tendință a populației de a alege produsele mai ieftine în detrimentul celor premium.

”Se observă o tendință de consum a produselor economice în detrimentul celor mainstream sau premium. Aceasta va fi greu de temperat în contextul în care puterea de cumpărare a majorității populației are o tendință de scădere”, a declarat Daniel Crișan.

De asemenea, directorul Scandia spune că vom vedea în perioada următoare noi investiții.

”Investițiile de eficientizarea producției și tehnologizare vor continua cu siguranță, avem în plan să investim în perioada imediat următoare în extinderea capacităților de depozitare produse finite precum și în facilități de producție energie electrică pe bază de celule fotovoltaice, pentru consumul propriu în procesul de producție”, a completat Daniel Crișan.

Interviul complet pe Profit.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2285

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

7 comentarii

Sparrow

Acum 1 an

Mainstream! Premium! Moaaamā, ce de carte stie omu'āsta! Cum dezvoltā el si implementeazā strategii, având in vedere feedback -ul marketului precum si anticiparea dinamicii pietei pe termen scurt, mediu si lung..... Bā! Gargarā! Frectii ambalte in cuvinte semidocte de origini lingvistice strāineze ( cā sunā doct!) SUNTEM SĀRACI SI VOM SI MAI SĀRACI CĀ ASA NE VOR ĀIA CARE CONDUC LUMEA ! Mainstreamul mā lasā rece dacā pateul la 100g costā 9.99 RON si eu am in buzunar 4 ( RON). Nu-mi trebuie NBA-uri in finante si strategii economice globale ca sā inteleg cā un produs e prea scump pentru mine!
Raspunde

Bambolero

Acum 1 an

poate ești tu sărac, dar nu e vina ocultei mondiale, pune mâna, sau capul, și muncește
Raspunde

Munteanu

Acum 1 an

Lasati-ne, nea director cu produse premium! Am cumparat doi polonezi de Scandia, vreo 14 lei, si erau atat de sarati de am baut dupa vreo 2 litri de apa asa cum recomanda toate reclamele TV. Unde sunt produsele premium?!
Raspunde

Bambolero

Acum 1 an

da nu ți-ai pus problema că i-a falsificat ăla de la taraba de la care cumperi tu?
Raspunde

Justin

Acum 1 an

Dom director ne crede cetateni din Monaco de a ajuns sa ceara pe pateu cât pe icre negre .
Raspunde

Papa di Gio

Acum 1 an

Dom'director și produsele premim pe care le fabricați nu e nici o diferență la ele doar la preț...scumpe și f.scumpe iar în preajma sărbătorilor, când nu mai faceți față sunt sub orice critică... A ți dat peste cap toate rețetele,am cumpărat de Paști niște produse din care am aruncat mi a fost lehamite să mai vin cu ele înapoi la magazin.
Raspunde

Chichicean

Acum 1 an

Dom Director un kg de crenvusti 50 lei? Parca pe eticheta scrie ca sunt de vita dar au gust de oaie. De ce nu schimbati si denumirea firmei in Agra's ca suna mai premium.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus