Sâmbătă,
18.05.2024
Parțial Noros
Acum
19°C

4 Pași pentru a găsi o agenție SEO potrivită pentru nevoile tale

4 Pași pentru a găsi o agenție SEO potrivită pentru nevoile tale

Ce este diferit la o agenție SEO oarecare față de una potrivită pentru nevoile tale? Cum îți dai seama dacă ai dat de încă o agenție care nu urmărește decât să-ți vândă articole de duzină sau peste o mină de aur?

A eticheta într-un fel sau altul un website este un lucru foarte dificil, dar ghidul de mai jos te va ajuta să faci diferența mai ușor dintre agențiile care te vor ajuta să-ți găsești locul pe motoarele de căutare.

Gândește-te dincolo de SEO

În general, companiile care se concentrează pe vânzările și conversiile reale ca măsură cheie de performanță au probabil și un set de abilități în optimizarea conversiile. Iar odată ce website-ul tău primește un trafic sănătos, optimizarea conversiilor este procesul de îmbunătățire continuă a website-ului n sine pentru a obține cele mai multe vânzări sau potențiali clienți din acest trafic. De fapt, optimizarea conversiilor ar trebui privită ca o componentă esențială a oricărei campanii SEO avansate, așa că este perfect normal să te asiguri că agenția pe care o alegi are, de asemenea, cunoștințe solide în domeniul SEO, dar și un istoric bun în legătură cu îmbunătățirea procentelor de vânzări legate pentru clienții pe care i-a servit în trecut.

Stai de vorbă cu account managerul agenției SEO

Este important să poți sta de vorbă ca de la egal la egal cu account managerul SEO cu care te gândești să colaborezi. Chiar dacă SEO-ul nu este punctul tău forte, asta nu înseamnă că nu ai alte abilități la care pur și simplu excelezi, lucru care ar trebui să te transforme în candidatul perfect pentru o ședință cu account managerul unei agenții SEO:


Când alegi o companie SEO, alegi un partener pe termen lung pentru afacerea ta. Chimia contează. Compania ideală pentru afacerea pe care o conduci va avea un account manager cu o capacitate remarcabilă de a relaționa cu clienții săi și de a-i face să înțeleagă obiectivele SEO-ului, precum și importanța unei campanii SEO ca la carte.

Ai grijă la ce garanții ți se oferă!

După cum se spune, „dacă ceva sună prea bine ca să fie adevărat, probabil că așa și este”. Dacă o companie SEO garantează rezultate, fii suspicios. O agenție cu experiență întotdeauna îți va spune sincer încă de la început, înainte de încheierea contractului, că nu există nicio modalitate de a știi dinainte unde va fi clasat un website în SERP la sfârșitul unei campanii. Motoarele de căutare nu dezvăluie modul exact în care aleg care website este mai bun decât altul, așa că nimeni nu știe exact dacă website-ul tău se va poziționa deasupra altora sau nu. Și atunci ce faci?

Ei bine, nu te ghidezi după promisiuni deșarte, ci după transparență. Oblyo Digital Agency este o astfel de agenție seo. Încă de la începutul înființării sale, Oblyo Digital Agency a pus un accent deosebit pe transparență, iar odată cu lansarea pe piață a CRM-ului Publyo în colaborare cu Weboratory Capital, Oblyo Digital Agency a inventat o definiție complet nouă pentru termenul transparență. Cu Publyo, orice articol pe care îl postezi are efectul scontat pentru că Publyo nu doar te ajută să programezi și să publici articolele din campania ta SEO, ci și să le monitorizezi.

SEO preț vs valoare

Ca și în cazul serviciilor de web design design de exemplu, nu este întotdeauna despre cât de mult plătești, ci cât te mult primești în schimb. A plăti 5000 de euro pe lună pentru a optimiza un website sau pentru a implete o campanie SEO care produce cu adevărat rezultate este mult mai valoros decât să plătești 1000 de euro pentru niște servicii SEO care nu-ți aduc niciun beneficiu.

Dar doar asigură-te că agenția cu care colaborezi chiar produce rezultate! Dar cum dacă nu te poți ghida după promisiunile pe care ți le face? Ei bine, la început după discuția pe care ai purtat-o cu account managerul agenției sau după transparența pe care ți-o oferă agenția pe care o ai în vedere. Iar apoi după rezultatele concrete pe care ți le oferă pentru că o agenție SEO profesională ar trebui să țină în permanență legătura cu clienții săi ca să afle care este gradul lor de satisfacție.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus