Sâmbătă,
02.12.2023
Innorat
Acum
16°C

VIDEO Au apărut primele marcaje rutiere pe secțiunea de autostradă Sibiu-Boița

VIDEO Au apărut primele marcaje rutiere pe secțiunea de autostradă Sibiu-Boița

Pe secțiunea de autostradă Sibiu-Boița au apărut primele marcaje rutiere. Ioan Adrian Gica ține un jurnal video cu lucrările de pe sectorul Sibiu – Boița, iar în ultimele imagini se pot observa acestea.

„Pe calea Pitești au apărut primele marcaje ce sunt vizibile până la organizarea de șantier a celor de la Porr.Se lucrează susținut atât pe calea de rulare acolo unde se fac montaje ale sistemelor de siguranță precum și finalizarea sistemelor de colectarea apelor pluviale,iar în afară corpului se montează stâlpii gardurilor de protecție dar și la refacerea drumurilor tehnologice .Mai departe la podul peste Valea Tocilelor de la km 3 se fac pregătiri pentru montarea sistemelor de dilatare a rosturilor acestui pod ,de asemena și la podul peste Valea Saratii acolo unde se așterne și stratul de uzură!”, a descris autorul imaginilor video situația de la fața locului.

La începutul acestei luni Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov a anunțat schimbarea ieșirii de pe centura Sibiului, astfel că șoferii care ocolesc Sibiul pe autostradă sunt nevoiți să folosească noul sens giratoriu. „Astfel, la ieșirea de pe autostradă circulația din direcția Sebeș va fi redirecționată prin noul sens giratoriu construit la intersecția cu DN1 (Sibiu - Brașov). Traficul va fi oprit pe breteaua temporară de ieșire spre Brașov, pe care se desfășura circulația până acum. Intrarea pe autostradă de pe DN1 din direcția Brașov nu este afectată de aceste modificări”, au transmis drumarii.

Amintim că acum un an, pe 21 august 2021 constructorul PORR a început asfaltarea pe lotul 1 al autostrăzii Sibiu-Pitești, ajuns la acea dată la un stadiu al lucrărilor de 46%.

Sursa video: Ioan Adrian Gica

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 1412

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus