Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Tursib anunță modificări în traseele pentru elevi

Tursib anunță modificări în traseele pentru elevi

Reprezentanții companiei de transport public din Sibiu anunță modificări pe traseele destinate elevilor executate de Tursib. 

Acestea au trecut printr-o perioadă de analiză, ȋn urma cărei s-a decis o reorganizare a acestora, arată sursa citată.

Citește și Autobuzele şcolare Tursib vor circula din nou, de luni. Cele 8 trasee

Astfel, ȋncepând de luni, 26 Septembrie pentru toate traseele de elevi cu plecare la orele de prânz dinspre instituţiile de ȋnvâţământ (Colegiul Naţional Octavian Goga, Regina Maria) ȋnspre cartiere, va fi executată doar una dintre curse şi anume cea de la ora 12:15.

Citește și Concluziile Tursib după primul an cu autobuze dedicate elevilor: Cea mai mare problemă este că nu au fost folosite la capacitate maximă
 

Cea mai mare problemă întâmpinată de organizatorii liniilor de transport este aceea că de multe ori autobuzele au circulat mai goale.

”Cu privire la problemele cu care ne-am confruntat ȋn derularea acestui program, considerăm că cea mai relevantă dintre ele ar fi că acestea nu au fost folosite la capacitate maximă, ȋn condiţiile ȋn care elevii au utilizat ȋn continuare şi traseele clasice de transport. Ȋn ceea ce priveşte reacţiile primite din partea părinţilor, ȋn mare parte acestea au fost unele foarte bune. Vom menţine legătura cu părinţii şi cu instituţiile de ȋnvăţământ pentru optimizarea orarelor traseelor pentru elevi”, spuneau reprezentanții Tursib pentru TS, în iunie 2022. 


 
 
 
 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1203

Comentarii

2 comentarii

Elev

Acum 1 an

Ar fi fost o idee mai buna inlocuirea autobuzelor de la 11:15 cu unele la ora 14:15. Nu cred ca cineva termina scoala la 11:15 dar,majoritatea celor care merg cu autobuzul,elevii de liceu, termina la aceste ore.
Raspunde

Tica

Acum 1 an

Cum naiba sa nu circule goale,daca toate autobuzele merg la Regina Maria și Goga,ați uitat că mulți copii din Turnișor și Magnolia nu au cu ce merge la școlile din ștrand și valea aurie...ia-ți îndeplinit doar dorința viceprimarului...restul p****** sa stea la rand..

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus