Sâmbătă,
27.04.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Zbor anulat pe Aeroportul Sibiu. Pasager: Nu ne-a dat nimeni nicio explicație

Zbor anulat pe Aeroportul Sibiu. Pasager: Nu ne-a dat nimeni nicio explicație

Compania aeriană Wizz Air a anulat astăzi zborul Sibiu-Memmingen fără a oferi vreo explicație pasagerilor.

Atât cursa care trebuia să plece din Sibiu la ora 13:45, cât și cea de întoarcere, de la Memmingen la Sibiu, cu sosire la ora 18:10 au fost anulate.

Un sibian care trebuia să se întoarcă astăzi în oraș din Germania ne-a transmis că a fost anunțat despre anularea cursei cu puțin timp înainte și că nimeni nu le-a oferit vreo explicație sau vreo soluție alternativă. Mesajul cu anularea zborului l-a primit când se afla deja pe aeroportul german.

În situația lui sunt numeroși alți pasageri.

Contactați de reporterul Turnul Sfatului, oficialii Aeroportului Internațional Sibiu au confirmat anularea zborurilor ”din motive operaționale”.

Context:

Reamintim că Wizz Air primește de la Consiliul Județean Sibiu bani publici pentru a zbura de la Sibiu. Conform contractului de ajutor de stat încheiat în decembrie 2021, în valoare de 379.213,9 euro, ”Wizz Air își asumă să opereze zboruri 12 luni consecutive la și de la Aeroportul Internațional Sibiu”.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Petrica

Acum 1 an

In timpul acesta, marele urs leneș era la o cafea cu pantera lui preferata plănuind următorul "târg de turism" departe de ochii lumii.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus