Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
0°C

A venit peste 400 km să-și cumpere mașină din Sibiu și a făcut accident la Scoreiu. Acum nici firma de asigurări nu vrea să plătească

A venit peste 400 km să-și cumpere mașină din Sibiu și a făcut accident la Scoreiu. Acum nici firma de asigurări nu vrea să plătească

Ziarul de Iași prezintă vineri cazul unui bărbat care a avut ghinionul să sufere un accident cu noul său autoturism în chiar ziua achiziției. Ca lucrurile să meargă prost până la capăt, firma de asigurări a refuzat să achite reparațiile.

Publicația citată anunță că ieșeanul Claudiu P. și-a cumpărat o Skodă Octavia pe 25 august 2020, în jurul orei 11.00, din Sibiu.

”S-a urcat la volan, cu gândul de a se îndrepta spre Iași. La ora 13.00, pe raza comunei Scoreiu, din spatele său s-a apropiat în viteză un VW Touareg. Acesta nu a păstrat distanța minimă de siguranță, lovind Skoda din spate și aruncând-o peste acostament, în afara carosabilului. Terenul fiind în pantă, Claudiu P. s-a trezit că se prăbușește cu Skoda de la o înălțime de aproximativ 4 metri. După impactul cu solul, Skoda și-a continuat parcursul în josul pantei. Șoferul a virat stânga pentru a evita o zonă cu arbuști și tufișuri, reușind până la urmă să oprească automobilul”, scrie Ziarul de Iași.

După accident, șoferul a apelat la o firmă de tractări pentru a-și aduce Skoda la Iași. Claudiu P. s-a adresat firmei de asigurări, pentru despăgubiri. Pe 7 septembrie 2020, Grawe România SA a trimis o adresă vânzătorului Skodei, anunțându-l că nu poate acorda despăgubiri, întrucât desfășoară investigații privind producerea accidentului.

Întreaga poveste poate fi văzută aici.

Sursa foto: Ziarul de Iași

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2713

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus