Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
0°C

Zece zboruri anulate luna aceasta pe Aeroportul Sibiu. Cele mai multe Wizz Air și Blue Air

Zece zboruri anulate luna aceasta pe Aeroportul Sibiu. Cele mai multe Wizz Air și Blue Air

Conducerea Aeroportului Internațional Sibiu anunță că în luna septembrie s-au înregistrat zece zboruri anulate, dintre care patru ale companiei Blue Air.

”În luna septembrie 2022, la Aeroportul Internațional Sibiu au fost anulate în total șase zboruri, din care trei zboruri de plecare: Madrid, München, Memmingen, respectiv trei zboruri de sosire din Antalya, Madrid și Memmingen. Suplimentar, în luna septembrie au fost anulate patru zboruri (sosire-plecare) operate de compania Blue Air, în contextul suspendării de către operatorul aerian a tuturor zborurilor cu plecare din România. Informațiile privind zborurile de plecare și sosire la Aeroportul Internațional Sibiu sunt actualizate în timp real pe website-ul aeroportului”, au explicat oficialii Aeroportului Internațional Sibiu, la solicitarea Turnul Sfatului.

Zborurile de plecare anulate către Memmingen și Madrid, precum și cele de sosire, sunt operate de Wizz Air. Celelalte zboruri anulate aparțin companiilor Lufthansa și Air Bucharest.

Reamintim că la începutul acestei săptămâni compania aeriană Wizz Air a anulat zborul Sibiu-Memmingen fără a oferi vreo explicație pasagerilor. Pasagerii care își cumpăraseră bilete au fost anunțati despre anularea cursei cu puțin timp înainte de zbor și nimeni nu le-a oferit vreo explicație sau vreo soluție alternativă. Detalii pe această temă găsiți aici.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Kukuruku

Acum 1 an

Pfuu, noroc cu Ryan

Raspunde

Petrica

Acum 1 an

În timpul acesta, marele urs alb plănuiește următoarea participare ÎN GAȘCĂ (prietenii știu care e gașca) la târgul companiilor aviatice Routes. Rezultatul va fi nul, la fel ca până acum.

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus