Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
4°C

Știrile zilei - 4 octombrie. Centru pentru bătrâni închis după un control, valoarea lotului echipei FC Hermannstadt, drumurile alpine închise de zăpadă

Știrile zilei - 4 octombrie. Centru pentru bătrâni închis după un control, valoarea lotului echipei FC Hermannstadt, drumurile alpine închise de zăpadă

Cele mai importante subiecte ale zilei de astăzi, 4 octombrie

Centru fără autorizație, închis după un control

Centrul de vârstnici Elders Home a fost închis astăzi, în urma unui control al unei echipe mixte condusă de Prefectura Sibiu. Licența centrului a fost ridicată pentru lipsa autorizației de funcționare. În centru locuiesc circa 20 de persoane vârstnice.

Cioabă acuză ULBS de discriminare

Autoproclamatul rege al romilor, Dorin Cioabă, acuză Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu de discriminare. Cioabă susține că locurile la facultăți pentru romi sunt „aranjate”. Pentru a demonstra această premisă, Dorin Cioabă s-a înscris personal la Facultatea de Drept. Universitatea a demarat o anchetă.

Transfăgărășan și Transalpina sub zăpezi

A nins puternic la munte iar cele două drumuri alpine din județ au fost închise astăzi de drumari. S-a intervenit cu utilaje și materiale anti-derapante dar reprezentanții DRDP Brașov îndeamnă șoferii la maximă atenție și la pregătirea mașinilor pentru sezonul rece.

Profesia de examinator auto

Deputatul sibian Benedek Zacharie (UDMR) a depus un proiect de lege prin care încearcă liberalizarea meseriei de examinator auto. Parlamentarul propune ca examinatorii să nu mai fie ofițeri MAI, ci persoane fizice care ar urma să susțină un examen în acest sens

Cât valorează locul FC Hermannstadt?

6.68 de milioane de euro valorează lotul echipei de fotbal FC Hermannstadt în acest moment. Valoarea lotului este cu circa 3 milioane de euro mai mică decât în momentul retrogradării echipei.

Fără ornamente noi de Crăciun

Primăria Sibiu nu va cheltui în acest an bani pentru ornamentele de Crăciun, singura excepție fiind o plată de 100 de mii de lei pentru completarea cu ghirlande a cupolei de lumini din Piața Mare. Cele 370 de ghirlande au fost deja achiziționate.

Unde fac sibienii revelionul?

Agențiile de turism au pregătit deja pachete speciale pentru sibienii care vor să-și petreacă noaptea dintre ani în afara țării. Deocamdată, cerințele sunt puține, însă ele vor crește pe măsură ce ne apropiem de finalul anului.

La mulți ani, Elsa!

De Ziua Mondială a Animalelor, ISU Sibiu se laudă cu Elsa, câinele specializat în acțiunea de căutare și salvare urbană. Partenerul ei este Plt. Ionuț Sabou și este cel care s-a ocupat de ea de când avea 4 luni.

CSU, eliminată din Cupa României

CSU Sibiu a pierdut cel de-al doilea meci disputat în turneul de la Mediaș, împotriva echipei SCM Timișoara. Sibienii au condus o singură dată de-a lungul partidei și au fost înfrânți cu 90-77. Astfel, sibienii nu se califică în Final 8.

 

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 701

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus